Samenwerken

Je merk
Denk je dat je merk goed past bij Style and Sugar? Laten we sparren! Ik ben enthousiast over creatieve en hippe samenwerkingen! Voorbeelden van eerdere (gesponsorde) samenwerkingen kun je vinden op mijn blog. Alle posts en samenwerkingen gaan over items die ik zelf tof vind en graag wil delen op mijn kanalen. Stuur gerust een email naar info@styleandsugar.nl om prijsaanvragen, mijn bereik en de mogelijkheden op te vragen.

Workshops en advies
Het leukste van het bloggen is toch wel mensen in het echt ontmoeten en ze te kunnen inspireren met mijn blog. Ik geef ook workshops en interieuradvies. Zo heb ik advies gegeven voor de Bijenkorf en workshops op evenementen zoals Creative Life. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Post en producten opsturen
Wil je iets opsturen? Of een kaartje sturen? Dat kan! Ik vind het super leuk om producten of post te ontvangen, zeker van bedrijven die ik nog niet ken. Houdt er wel rekening mee dat het opsturen van je product je geen aandacht verzekert op mijn blog of Instagram. Producten mogen opgestuurd worden naar:

Style and Sugar
Doctor Bosstraat 23
4001 CJ Tiel

Heb je nog vragen? Of wil je iets overleggen? Je weet mij te vinden!
Liefs,
Greet