Zondag inspiratie

Ik spendeer veel tijd door op Pinterest en zoek de mooiste beelden bij elkaar. Vandaag laat ik op deze lazy sunday de mooiste sfeerfoto's zien aan jullie. Droom je mee met deze prachtige interieurs? En krijg je ook zin om de boel weer te gaan veranderen? Ik heb in ieder geval zin om weer wat warmte toe te voegen in ons interieur.

Nu de kerstdagen voorbij zijn en het nieuwe jaar weer is begonnen kijk ik weer uit naar frisse lentedagen en lange zomeravonden. Vroeger wilde ik altijd emigreren naar de zon maar nu vind ik Nederland met al zijn seizoenen heerlijk. Onderstaande sfeerbeelden voegen door de warme tinten alvast een klein zonnetje toe in je interieur!

Deze tinten matchen zo goed bij elkaar! Mosterdgeel, terracotta, zachtroze en het groene van de natuur. Een gouden combi. Warme tinten geven een gevoel van rust en gezelligheid in je interieur. Combineer deze kleuren met zwart-wit (bijvoorbeeld een kussentje met print) voor een Scandinavische twist.

Bron: Daniella Witte for Elle Decoration

Deze werkplek is zo gaaf! De terracotta kleuren steken mooi af tegen de wit geschilderde muren maar maken de ruimte warm door het gebruik van hout. Tip: heb je een saaie werkplek? Geeft deze dan een snelle boost door een paar grafische posters of foto's met maskingtape aan de muur te hangen. Een budget-vriendelijke oplossing!

Bron: Brass and Gold interiors

Ik heb, sinds ik veel met interieur bezig ben, al een zwak voor tipi tenten. Ik vind ze zo leuk! Zo'n tipi tent geeft een speelse sfeer aan je kinderkamer maar is bovendien ook een geweldige speelplaats voor je zoon of dochter. Wat kussens, een paar kleden en wat speelgoed, meer heb je niet nodig. Maak de tent af door er kleine lichtjes of een slinger van cottonballs in te hangen.

Bron: Rachel Winton Photography

Een van mijn favoriete beelden uit mijn sfeerbord 'Spring colours'. Het midcentury kastje steekt zo mooi af tegen de spierwitte muur. De warme kleuren okergeel en zachtroze op de bank geven het interieur een zomers tintje. Voeg wat groen toe voor een frisse uitstraling. Op zoek naar okergele kussens? Bij Ikea vind je de mooiste mosterdgele kussens voor zachte prijsjes.

Bron: Nienke Hoogvliet

Welke kleuren ga jij in je interieur toevoegen als het straks weer langer licht wordt? Hou je het rustig of durf je toch wat warme kleuren toe te voegen? Ik ben benieuwd. Fijne zondag!


Reacties

Elles Dekker 3 years ago

Zo mooi die warme tinten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *