Zo combineer ik onze camelkleurige bank in huis

Nu na een aantal maanden ben ik nog steeds dolverliefd op onze kleur bank. Ik laat je in deze blog zien hoe ik deze bank combineer in ons interieur.

Het is altijd spannend om een bank te kopen in een kleur welke niet past in het rijtje van grijs/wit/zwart. Het is echt eventjes out-of-the-box denken maar een gekleurde bank kan juist heel mooi staan en onwijs veel warmte in een interieur brengen. Ik laat je zien wat het voor ons huis deed toen wij grijs inruilden voor camel/mosterdgeel. Een groot verschil!

Voor met de lichtgrijze bank

Wellicht weet je het nog? Kan je onze lichtgrijze velours bank nog herinneren? Een van onze allereerste nieuwe aankopen voor ons huis destijds. Ik was meteen fan, want wat een fijne bank. Hij zat goed en relaxt, was gemakkelijk schoon te maken en de kattenharen van Jip veeg je er zo af.

Op zoek naar meer warmte besloot ik eens een rondje internet te doen. Per toeval zag ik dat Be Pure Home weer nieuwe tinten had toegevoegd aan hun collectie, wauw! Deze kleur moest ik hebben. Dus besloot ik voorzichtig aan Maurice te vragen of hij het goed vond. En ja, hij vond het goed! Ik zette onze velvet bank op Marktplaats en wachtte geduldig af. Een paar weken later was onze oude bank verkocht en bestelde ik deze gouden troon. En the rest is hystory haha ;-)

Onze camel bank zonder hocker

Bij fonQ zag ik afgelopen week dat er nu ook een bijpassende poef/hocker verkrijgbaar was voor onze bank. Dat maakt de bank helemaal compleet. De hocker is licht, gemakkelijk te verplaatsen en maakt van de lange bank nu een knusse variant. Ik ben er helemaal blij mee.

Hoe ik de kleuren van onze bank combineer in ons interieur? Ik zorg ervoor dat dezelfde tinten terugkomen door de hele woonkamer, probeer de gouden gloed die de bank afgeeft ook verder in accessoires te verwerken. Witte, creme en poederachtige tinten van kussens passen goed bij het stofje. Op de bank ligt een plaid van HK living welke ook dezelfde camel kleur bevat.

Ik vind de bank nu helemaal perfect. De gouden gloed geeft onze woonkamer nu een hele luxe en warme uitstraling, zelfs zonder nieuwe kussentjes of de muur geverfd te hebben. De hocker biedt zoveel meer comfort, het is heerlijk om aan het eind van de avond de voetjes omhoog te kunnen doen. Wat vinden jullie van deze toevoeging?

Ik schreef deze blog in samenwerking met fonQ. Zij stuurden mij deze fijne hocker en ik ben er erg blij mee. Dankjewel fonQ. Check fonQ voor nog meer toffe interieurspullen!


Reacties

Christa 3 years ago

Erg mooi bij elkaar. Waar heb je het vloerkleed vandaan? 😊

Ziz 3 years ago

De bank staat prachtig! Met de hocker erbij is het nog mooier. Ik ben verliefd ❤

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *