Werkplek make-over met Pure and Original

Onze werkkamer is weer een ruimte die gezien mag worden! En hoe, ik ben er zo blij mee. Lees gauw mee en zie het eindresultaat van deze make-over.

Onze werkkamer was een beetje een vergeten ruimte in huis. De ruimte werd vooral gebruikt als opslagkamer, werkkamer, waskamer en rommeltjeskamer. Je kent het vast wel. Zo'n kamer waar toch altijd de deur dicht staat en niemand 'echt' komt. Toen Deens en Pure & Original mij uitdaagden om deze ruimte aan te pakken besloot ik dat te doen.

Samen met het team van Pure & Original zochten we naar een verfkleur welke goed bij mij en mijn interieur past. Het werd de kleur 'Sahara Dust', een poederachtige zachte en warme kleur. Perfect voor onze jaren '30 woning! Bij dit verfmerk kun je kiezen voor verschillende verfsoorten: matte verf met een egale afwerking als krijtverf (Classico) en afwasbare muurverf (Licetto) en verf met een structuur als kalkverf (Fresco) en betonlook (Marrakech Walls).

Met een kwast kun je de verf telkens weer anders laten overkomen. Wil je een stoere look? Gebruik dan bijvoorbeeld Fresco krijtverf welke je aanbrengt met een brede blokkwast, of Marrakech Walls welke je bewerkt met een speciale spatel.

Op een dinsdagmiddag besloot ik aan de slag te gaan en de werkkamer een make-over te geven. Ik had dit veel eerder moeten doen. Want het eindresultaat is geweldig!

Step by Step werkbeschrijving

Hier kun je de step by step vinden indien je ook wilt werken met verf van Pure & Original.

Het is zo'n fijn verfmerk! De verf smeert goed uit, dekt ontzettend goed, voelt zacht aan en oogt poederachtig. De muur heeft een erg mooie uitstraling gekregen. Ik gebruikte de 'Classico' verf.

Als aankleding zocht ik wat spulletjes uit bij webshop Deens. De laatste tijd loop ik erg warm voor ornamenten met een gezicht, of een hoofd. Ik koos voor een boekenstandaard en een kandelaar, beide met een gezicht er op. Om de kamer een tikkeltje 'werelds' te maken koos ik ook voor een rotan spiegel in de vorm van een oog.

De gouden theepot geeft de ruimte een chique touch. De theepot glanst, matcht ongelooflijk goed bij de muurkleur en bij de sfeer van deze kamer. De zwarte hanglamp hadden we al, maar staat goed.

Ik ben dol op het eindresultaat en vind deze kamer nu weer helemaal bij ons interieur passen! Ben ook heel erg benieuwd naar jullie mening :)
Bedankt voor het lezen. Liefs, Greet

Deze blog is gesponsord door Pure&Original verf en door webshop Deens.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *