Veranderingen in de slaapkamer

Deze week is het tijd om jullie mijn slaapkamer weer eens te laten zien! Er zijn wat (kleine) veranderingen. Lees je mee?

Een poos geleden besloot ik onze slaapkamer subtiel een paar veranderingen te geven. Zo trok ik het palmbomenbehang van Karwei van de muur af en plakte er fris bakstenenbehang van Graham and Brown er voor in de plaats. Wat een andere uitstraling geeft dat! Ook kwam de schilder langs, hij verfde onze oranje balken in één dag weer fris wit. En daar zijn we nog het meest blij mee. Nu is de hele bovenverdieping af! En dat voelt zo goed!

De hele bovenverdieping is nu af!

Een groene oase

Sinds een paar weken ben ik ineens helemaal into de kleur donkergroen. Wat vind ik dat een mooie kleur! Diegene die mij heel goed kennen weten dat ik ooit heb gezegd dat er geen 'koele' tinten bij mij in huis komen haha. Ik ben dus gefaald! Ik koos voor de prachtige donkergroene kussenslopen van Crisp Sheets en dat was ook gelijk mijn inspiratiebron voor iets moois aan de muur. Zo kwam ik uit bij Hella Duijs. En reken maar dat je daar allemaal moois voor je interieur kunt vinden. Zij maakt de allermooiste vaasjes van keramiek, in alle kleuren van de regenboog.

Hella vroeg of ik haar wandvaasjes wilde testen, nou en of. Hangen ze niet prachtig? Ik vind ze zo leuk. Ze zijn helemaal niet zwaar, super stevig en maken je muur een waar kunstwerk. Het leek mij leuk om de vaasjes ook echt een ereplek te geven dus heb ik ze in en om de kubussen gehangen. Er zit een klein gaatje aan de achterkant van het vaasje en ze kunnen prima een paar grotere bloemen dragen. Ik koos voor vaasje Anke in donkergroen en lichtgrijs en wandvaasje Hanneke in lichtgrijs.

Turn the lights on

In een nieuwe slaapkamer hoort natuurlijk ook een lichtplan! Het is jullie vast opgevallen dat het roze Muuto lampje inmiddels een tweede leven heeft gevonden bij blogger Sandra van Koselig blog? Daarvoor in de plaats kwam deze prachtige subtiele hanglamp van Bloomingville.

Het lampje matcht enorm goed bij het Kubix tafellampje van House Doctor, welke de kamer een frisse maar luxe uitstraling geeft.

Lekker veel kussens

Een bed hoort opgemaakt te zijn met lekker veel kussens vind ik altijd, of in ieder geval voor de foto haha. Voor een fris accent koos ik voor dit macrame kussen van HK Living en de lichtgroene/grijze sprei van HAY. Ik shopte mijn jute hanglamp en het kussen trouwens in deze toffe Friese webshop, welke een groot assortiment heeft aan mooie merken, zoals lievelings HK Living en House Doctor.

Ik ben blij. De vaasjes matchen zo goed met de kussenslopen! Ik vind de kleine veranderingen in de slaapkamer super geslaagd en laat jullie de volgende keer nog meer zien van de andere kant. Daar komt namelijk nog een plank, een tv en iets moois aan de muur te hangen. Wat vinden jullie ervan? Gauw meer!

Deze blog is geschreven in samenwerking met Hella Duijs en webwinkel Sweet Living Shop. De producten heb ik gekregen.


Reacties

Ciska 5 years ago

Een mooie frisse uitstraling heeft de slaapkamer gekregen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *