Style and Sugar op Creative Life!

Ik heb weer super leuk nieuws! Ik sta aanstaand weekend op een tof event, namelijk Creative Life in de Werkspoorkathedraal te Utrecht. Lees gauw wat ik daar kom vertellen!

Sinds ik ben begonnen met het geven van interieuradvies voor de Bijenkorf (en recent Keukenmax) komen er allemaal toffe dingen op mijn pad. Ik ben daar super blij én dankbaar voor! Ongeveer een week geleden werd ik gevraagd door Manon van Creative Life of ik het leuk vond om iets te vertellen over mij (en mijn workshops) op het event. Natuurlijk wil ik dat! Ik ben niet een held in presenteren (vroeger kreeg ik een knalrood tomatenhoofd en bibberende knieen) maar ik vind het wel ontzettend leuk om jullie te kunnen inspireren. En te vertellen over mijn grootste passies: interieur, bloggen en Instagram. Nu het evenement steeds dichterbij kom, moet ik eerlijk zeggen dat ik het reuze spannend vind. Zoveel mensen die allemaal dezelfde passie hebben en die allemaal aanwezig zullen zijn bij Creative Life. Hoe cool!

Waar, wanneer en hoe?

Je kunt mij vinden op het event op zondag 25 maart aanstaande tussen 13.30 uur en 14.30 uur! Je kan mij herkennen aan mijn blonde boblijn, stippenbloesje (denk ik) en mijn flared pants. Op dit event ga ik je alles vertellen over Instagram! Over het Algroritme, over mijn tijdlijn, over je eigen profiel en ik geef je tips en tricks. Na afloop kan je vragen stellen en is er tijd om te meeten. Zie ik je daar? Ik heb er onwijs veel zin in!

Workshops

Check de site ook even voor meer informatie, toffe workshops, webshops en alle andere meiden die je kunt meeten. Zo sta ik tussen allemaal grote namen, zoals Anki van Zilverblauw en Wimke van Smuk. Natuurlijk kun je op dit evenement helemaal uit je dak gaan als je gek bent op interieur! Van woonspulletjes tot meubels, en van kleding tot babysokjes, alles is er. Heb ik je kunnen overtuigen om ook te gaan?

Tot op Creative Life!

Credits: Nienke van Denderen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *