Najaarcollectie Søstrene Grene '17

Zoals ik ieder half jaar schrijf over de nieuwe collectie van Søstrene Grene, wil ik je hierbij weer de primeur geven! Hierbij de onwijs mooie najaarscollectie.

Ik ben fan van Søstrene Grene, heel erg fan. Ik vind de kleurkeuzes prachtig, de spulletjes stralen zoveel luxe en design uit en zijn bijna niet te onderscheiden van bepaalde designmerken. Zo wist het merk zich dit aankomende seizoen weer te laten inspireren door invloeden uit Scandinavie. Het is nu natuurlijk nog hartje zomer, maar fantaseren over nieuwe collecties en die warme choco in de winter, onder een mooi plaid van Søstrene kan natuurlijk geen kwaad :-).

De nieuwste trends

Het aankomend najaar zien we veel blauw- en grijstinten. Combineer deze tinten met okergeel voor een warme uitstraling in je interieur. Ook zien we nog steeds veel warme tinten zoals okergeel, terrarood en oudroze. Ik ben zelf erg fan van deze kleuren en combineer graag roze en terrarood met zwart/wit en beige. Vertel mij vooral onder deze blogpost welk product je favoriet is want daar ben ik heel benieuwd naar. Houdt je interieurhart maar vast want hier gaan we!

Design items voor een budgetprijs

Het merk weet net een andere twist te geven aan een item, zonder dat deze teveel op bekende designermerken beginnen te lijken. Bijvoorbeeld die stiptegeltjes, ze hebben wel iets weg van de splash servetten van Ferm Living. Ook de stoeltjes hebben dezelfde kenmerken als de Visu stoelen van Muuto, maar net een andere zit en kleur. Ik ben verliefd op de plaids, de donkere kussens en dezwarte spiegel.

De nieuwe collectie ligt al vanaf 7 september aanstaande in de Søstrene Grene winkels. Kijk hier of er eentje bij jou in de buurt zit. Op welk item ben jij verliefd geworden? En ga je ook over een paar weken naar de winkel om de nieuwe collectie te bewonderen?

Deze blogpost is informatief, de beelden heb ik opgestuurd gekregen door een persbureau. Voor meer informatie over de collectie van Søstrene Grene wil ik je doorverwijzen naar de website.


Reacties

Greet 6 years ago

Ja prachtige winkel is het! Ik ben benieuwd wat je gaat kopen Sanne!

Sanne 6 years ago

I love Sostrene Grene. Loop regelmatig naar binnen en kom bijna nooit met lege handen maar buiten! Nieuwe collectie ziet er weer veelbelovend uit♡

Manonwonen 6 years ago

Oh wauw! De ‘lage’ planten standaard is zo leuk! De spiegel trouwens ook en die plaids.. geweldig!

Ciska 6 years ago

Mooi die zachte kleuren van een plaid

Patricia 6 years ago

Heel mooi! Vooral de plantenstandaards, die ga ik zeker weten aanschaffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *