Roomtour: kijkje in Nore haar meisjeskamer

Inmiddels is haar kamertje alweer zo veranderd, dat het tijd werd om een nieuwe blog te schrijven mรฉt nieuwe foto's, een toffe shoptip en meer. Kijk je mee?

Wow! Meer dan een jaar geleden deelde ik haar kamertje voor het eerst met jullie. Inmiddels is er weer het een en ander veranderd, heb ik steeds meer mijn stijl gevonden en weet ik wat wel en niet werkt voor het kleinste kamertje op de eerste verdieping.

Ik ben zo blij met hoe haar kamertje nu is! Het is veranderd, maar alles past zรณ goed bij elkaar (vind ik dan). In mijn vorige blogs schreef ik dat ik de eenheid nog niet zo goed kon vinden, maar ik kan zeggen dat ik die nu gevonden heb. De kleuren, de materialen, alles klopt. En dat geeft rust kan ik je vertellen haha ;-)

Het enige wat we nog altijd misten, was een goed nachtlampje voor haar. Naarmate je je kindje langer kent weet je ook wat wel en niet werkt bij slaapjes en bijvoorbeeld 's nachts. Nore slaapt dus niet goed in als zij geen lampje heeft. Dus schaften we in eerste instantie een nachtlampje aan die je in het stopcontact kon steken. Natuurlijk veel te fel en het lampje gaf ook lelijk blauw licht. Andere opties hebben we ook geprobeerd zoals kleine lampjes op batterijen. Zo vervelend want die gaan ontzettend snel leeg.

Maar yes. Bij fonQ kwam ik deze beeldige lamp van Mr. Maria tegen, de bekende Nijntje lamp. Prijzig, maar zo mooi. We besloten de gok te wagen en bestelden de lamp in maat S. Dat het een populaire lamp is bleek wel, wat we moesten een paar weken wachten tot dat hij weer op voorraad was.

Toen de lamp uiteindelijk thuis werd bezorgd was ik blij verrast. Maat small is helemaal niet klein, en het formaat is perfect in Nore haar smalle kinderkamertje.

Er zit dus een afstandsbediening bij, ideaal, en de lamp heeft een stekker die in het stopcontact gaat. Nooit meer opladen maar altijd licht tot je beschikking. Door zijn stevigheid is het echt een kindvriendelijke nachtlamp. We gebruiken het meest het zachte licht, maar je kunt het nachtlampje bijvoorbeeld ook dimmen en/of een timer instellen. Buiten dat deze lamp fijn licht geeft is deze overdag ook echt een stylish eyecatcher voor de kamer. Het haarbandje wat Nijntje draagt hoort er niet bij, maar vond ik haar wel leuk staan ;-) ze voelt zich duidelijk goed thuis in Nore haar kamertje en het is zo lief om te zien dat Nore haar iedere avond gedag zegt.

Misschien is het je opgevallen dat het andere hemeltje van Konges Slojd weer in haar kamertje hangt. Ik vind het leuk om af en toe af te wisselen. Dit hemeltje is wat donkerder dan die andere en geeft automatisch meer geborgenheid. Ook zijn het boekenrekje (eigenlijk plantenstandaard), de ooievaar en het maanlampje in het kamertje nieuw.

Lees ook: waar ik shop voor Nore

Ik vond het leuk om jullie weer een uitgebreid kijkje te geven in Nore haar baby kamer. Okรฉ, ze is geen baby meer maar het blijft leuk om het kamertje zo te noemen. Wat vinden jullie van haar kamertje? Indien je wilt weten waar iets van is, vraag maar raak!

Deze gesponsorde blog schreef ik in samenwerking met fonQ. Zij stuurden ons deze geweldige Nijntje lamp toe. Dankjewel!


Reacties

Marjan 5 days ago

Leuke kamer!! De kleuren passen mooi bij elkaar. Mag ik vragen welke kleur het hemeltje heeft (welk hemeltje het precies is)?

Steffie 1 month ago

Fantastisch! Mag ik vragen waar het boekenmandje te koop is? Dankjewel

Greet 1 month ago

Hi Steffie, dat is eigenlijk een plantenbak maar die is van de Kwantum :)

Ann 2 months ago

Prachtige kamer! Van welk merk is de hanglamp?

Greet van der Veen 2 months ago

Hi! De lamp is van Camels&Co. Maar komt binnenkort te koop :)

Hanne van Oorspronk-Alkem 2 months ago

Zo mooi dit! Waar is het goudkleurige mandje van?

Kayleigh 2 months ago

Wat een super leuk kamertje.
Mag ik vragen waar de gouden mobiel vandaan komt?

Greet 2 months ago

Die is van Urban Outfitters home maar bestaat niet meer ;)

Anna 3 months ago

Supermooi kamertje!
Waar is de kledingkast van?

Greet 3 months ago

Die is van de Ikea, de Platsa! Commode is van Kidsmill.

Joyce 3 months ago

Een heel mooi geheel! Mag ik vragen waar het vloerkleedje van is?

Greet 3 months ago

Het vloerkleedje is van Benio :)

Marjan Flikweert 3 months ago

Wat een prachtig kamertje weer! ๐Ÿ˜ en mag ik vragen waar het mooie haarbandje van Nijntje vandaan komt? ๐Ÿค—

Greet 3 months ago

Lief! Dat haarbandje maakte de maakster van FabelsOutofVintage voor me, haha. Dus geen idee waar je dat verder kunt krijgen :)

Moomu 3 months ago

Prachtige kamertje! Alles klopt! Zo mooi zo bij elkaar ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Greet 3 months ago

Lief!!

Cynthia Gerritsma 3 months ago

Zo’n mooi rustig en gezellig kamertje!

Eveline 3 months ago

Welke kleur heb je op de muur gebruikt? Heel mooi bij de klamboe!

Greet 3 months ago

Hi Eveline,
Dat is Sahara Dust van Pure&Original. Zo’n prachtige kleur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *