Room tour: kijkje in de babykamer

Yes! Het is zover, haar kamertje is af! Ik laat jullie zien welke items ik allemaal heb aangeschaft en wat mijn inspiratie was voor dit kamertje. Lees je mee?

Ik ben zo blij! Het babykamertje voor ons meisje is eindelijk af! Geeft heel veel rust kan ik je vertellen haha ;-) In een vorige blog liet ik jullie het commode hoekje al zien waarin ik vertelde hoe wij tot de keuzes van haar kamertje zijn gekomen.

Het heeft even geduurd, maar sinds een week is het eigenlijk helemaal af, zo blij mee! De kamer is precies geworden zoals ik had gehoopt. Knus, met natuurlijke kleuren en het geeft een warm gevoel.

Ik wilde niet teveel roze gebruiken, maar uiteindelijk zie je hier en daar nog wel roze terugkomen haha. Ach, het mag ook, het is een meisje. Om het kamertje niet te zoet te maken koos ik voor de kleuren donkergrijs, lichtgrijs, nude en bruin. Een beetje een boho babykamer!

Het meest belangrijke wat Maurice en ik allebei wilden was voldoende opbergruimte. Zo kochten we de lichtgrijze kast bij de Ikea, eveneens het ledikantje- met bijpassend (beste uit de test!) matrasje. Lowbudget en nog steeds heel mooi. Niet alles voor de baby is trouwens nieuw, zo kochten sommige kleding, de box en het badje allemaal via Marktplaats.

Als allereerste kocht ik het bedhemeltje van mijn lievelingsmerk Konges Slojd in de kleur Bark, een beetje oudroze/bruin. Deze kleur heb ik steeds als leidraad gebruikt voor de rest van het kamertje. Zo vond ik een opbergkrat in precies dezelfde kleur en heeft het konijn van Fabels out of Vintage dezelfde kleur kroon. Meer over dit merk binnenkort op Instagram (iets met een winactie!) Het stippenbehang kreeg ik van Esta Home.

De gouden mobiel met maan en sterren maakt het hemeltje helemaal af.

De plankjes zijn van de Ikea en zijn eigenlijk een hack, het zijn de Bekvam kruidenrekjes. Ze zijn zo handig en leuk! Als aankleding bestelde ik nog een warm Beni Ouarain vloerkleedje, maar helaas is die nog steeds onderweg. De opbergmand met franjes versterkt het bohemian gevoel, eveneens de gouden details op het grijze ledikant dekentje.

De bedomranding is ook van Konges Slojd en blijft voorlopig in de kast totdat het veilig genoeg is voor haar om hiermee te slapen. Deze omranding kan trouwens ook in de box en als je goed kijkt zijn het mosterdgele, rode en grijze sterretjes.

Voor het gemak heb ik hieronder alle spulletjes gezet die ik heb gekocht of gekregen. Zo kun je gemakkelijker shoppen! Wat vind jij van het eindresultaat van dit kamertje? Volg mij op Instagram om deze week kans te maken op een item uit deze babykamer!

Ledikant en grijze kast – Ikea / Gouden mobiel maan en sterren - Urban Outfitters / bedhemel Bark - Konges Slojd / bedomranding sterren - Konges Slojd / grijs ledikant deken - Numero74 / opbergmand franjes - Leen Bakker / dierenhoofd met kroontje - Fabels out of Vintage / Swaan Penelope - Meri Meri via vtwonen / bruine rammelaar - Konges Slojd / witte ribstof Nijntje - gekregen / Cuddle konijn - Mies & Co / letterbord - Funkk.eu / monochrome regenboog hout - Grimss wooden toys / Leopard schoentjes - Camels & Co / kussen ster powder - Numero74 / rozebruin opbergkrat - Eef Lillemor / stippenbehang - Esta Home


Reacties

Malinda Pennefather 2 days ago

Interested in advertising that charges less than $50 every month and delivers thousands of people who are ready to buy directly to your website? Reply to: alfred4756will@gmail.com and I’ll send more details.

Debbie 2 weeks ago

Hoi,

Ik vind de kamer er super mooi uit zien. Ik zie dat je het ledikantje en matras van de ikea hebt. Weet je zo de namen?

Greet 2 weeks ago

Hi Debbie, nee niet perse meer, maar ze staan wel op de Ikea site. Bedje was 40 euro en matras rond de 80 euro.

Nynke 9 months ago

Je hebt dit zó mooi gedaan! ♥️

Suncheré 9 months ago

Het is weer prachtig! Echt een droomkamertje ♡

Greet 9 months ago

Super lief! Dankjewel :)

Fabiënne 9 months ago

Prachtig kamertje met een hele mooie kleurencombinatie! Wat zal ze zich welkom voelen. Geniet er heerlijk van dat het kamertje lekker af is!

Stefanie 9 months ago

Prachtig! Ik ben heel benieuwd naar de raambekleding in het kamertje. Wij komen er maar niet uit.

Greet 9 months ago

Hi Stefanie, dankje! Je kunt op mijn feed een foto zien van het commodehoekje, en daarbij ook de gordijnen en waar we deze hebben besteld :)

Ciska 9 months ago

Zo mooi..♥️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *