Review Menu Carrie lampje

Toen ik dit lampje zag, moest ik meteen denken aan lange zwoele zomeravonden in de tuin met lampions. Ik review dit Carrie lampje van Menu. Lees mee!

Ik heb dit lampje al een tijdje in huis maar door mijn zwangerschap bleef het schieten van foto's een beetje uit. Gelukkig krijg ik steeds meer energie, dus maak ik daar gelijk gebruik van haha. Hier gaan we! Deze tafellamp van Menu is echt ontzettend handig en veelzijdig. Helaas voor ons is de zomer nu echt voorbij en kan ik het lampje niet meer in de tuin gebruiken. Dat was zo leuk geweest! Het lampje doet mij denken aan bomen vol lampions. Waar ik het lampje nu voor gebruik? Hij doet al weken trouwe dienst als handige draagbare nachtlamp, voor als ik 's nachts naar de WC moet haha ;-)

Wat een tof ontwerp!

De Menu Design Carrie LED Tafellamp is een ontwerp van Norm Architects. Deze draagbare LED is voorzien van een echte glazen bol (tof he?) welke een heel zacht, egaal licht verspreid, waar je ook bent. Het lampje is gemakkelijk oplaadbaar met een bijgeleverde USB-kabel en kan, als deze opgeladen is, ongeveer 5 uur mee.

Ik ging er vanuit dat ik er nog een losse lamp in moest draaien, maar deze toffe lichtbron is gewoon al voorzien van een energiezuinige LED lamp. Leuke toevoeging: je kunt de lamp dimmen.

Wil je fel licht, dan gebruik je de knop aan de zijkant. Maar wil je alleen een sfeerlichtje (bijvoorbeeld in je slaapkamer) dan kan de lamp ook op een zachte stand, ongeveer 10%.

I'll carrie you home

Zoals je kunt lezen ben ik erg enthousiast over dit kleine design lampje. Ik sleep 'm overal mee naartoe in huis, maar denk dat ik het lampje later ga gebruiken in de babykamer. Bijvoorbeeld op een plankje of tijdens de donkere winter nachten.

Deze tafellamp van Menu is verkrijgbaar bij MisterDesign voor 125,50 (nu in de aanbieding) en verkrijgbaar in meerdere kleuren, zoals goud (wauw!) en bordeauxrood. Wat vind jij van dit veelzijdige ontwerp?

Deze blog schreef ik vol enthousiastme voor webshop MisterDesign. Ik schrijf alleen eerlijke reviews gebasseerd op mijn eigen ervaringen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *