Publicatie in de Fabulous mama

Even twijfelde ik, maar ik doe het toch. Deze publicatie is een blogpost waard, ja ├ęcht! Wij staan in de Fabulous mama met maar liefst 11 pagina's. Lees je mee?

Een mailtje in mijn inbox van een fotograaf. Zulke mailtjes kreeg ik wel vaker dus ik besloot 'm later te beantwoorden. Of hij onze woning mocht fotograferen en hij had wellicht al een geinteresseerd magazine voor een publicatie. Met toch wel een beetje ongeloof bel ik 'm terug. Echt? Wauw, dat is toch geweldig! En dus maak ik een afspraak met Henny van Belkom. Ik had nog nooit van hem gehoord, maar na een paar vtwonens te bekijken zie ik ineens overal zijn naam voorbij komen. Super gaaf!

Oh help! En ons huis dan? Die is helemaal niet zo perfect. Op dit blog en op Instagram laat ik natuurlijk vaak foto's zien van ons huis. Maar dat zijn vaak kleine stukjes, hoekjes of ruimtes die helemaal zijn opgeruimd. Die laten niet de werkelijkheid zien, zoals die stapel was of al dat felgekleurde speelgoed van Nore. Ik begin met opruimen, breng alles naar zolder en strijk het beddengoed (doe ik normaal nooit). Dan gaat de telefoon, het is Henny. Hij vraagt of ik nog een bos bloemen haal? Ja, ons huis is kaal zonder een bos bloemen. Komt voor elkaar!

Het is zaterdag 25 januari 2020. Spannend, Henny komt om 11 uur en ik ben al vanaf 7 uur aan de slag. Mijn hoofd draait overuren. Is alles goed zo, opgeruimd en netjes? Vind ik het mooi zoals het is of moet ik nog wat schuiven? Dan is Henny gearriveerd, hij is rustig en krijgt het voor elkaar om Nore op de kiek te zetten zonder dat ze moet huilen. Ik ben trots en vind het een ontzettend leuke ervaring. Ook ben ik trots dat Maurice ingestemd heeft met deze publicatie. Normaal gesproken krijg ik hem nooit zover om op de foto te gaan. Het lukt mij welliswaar ook om de stress los te laten en het maar gewoon te laten gebeuren. Mijn haar zit wonderbaarlijk goed deze dag.

Henny belt na een paar dagen al op. Fabulous mama is razend enthousiast en wil de foto's graag publiceren! Wauw! Dat is toch geweldig nieuws. Ik doe een dansje door de woonkamer en bel mijn moeder om het leuke nieuws te vertellen. Zij weet hoe het is, want zij stonden met mijn ouderlijk huis in januari in de Wonen Landelijke Stijl. Ik ontvang van Javotte het interview om nog door te lezen en mag alvast de foto's zien.

En gisteren was het dan zover! We staan in de Fabulous Mama, zo leuk! Ik ben ontzettend trots, zenuwachtig en blij.

Ik vond het een onwijs leuke ervaring en mijn doel voor 2021 is toch echt de vtwonen behalen, hoe tof zou dat zijn? Met ons nieuwe huis? Wil je meer foto's zien van ons huis? Check dan mijn Instagram en de eerdere blogs die ik schreef over ons huis. Heb jij ons al gespot in de FB?
Liefs, Greet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *