Ontmoet de Blogger | Danielle

Het is weekend! Tijd om weer eens een toffe blogger in het zonnetje te zetten. Lees mee met Danielle Jansink, die blogt voor InteriorJunkie!

Danielle ken ik al wat langer, vorig jaar kwam zij een kijkje nemen in ons huis voor InteriorJunkie toen we er net woonden. Ik weet nog dat ze toen vertelde dat ze ook op zoek was naar een Jaren '30 woning. Inmiddels is ze, net als ik de gelukkige eigenaar van een mooi huis met karakter.

Hi Danielle, wie ben jij en waar kom je vandaan?

Hallo! Ik ben Danielle, 28 jaar en ik kom oorspronkelijk uit Apeldoorn. Nu woon ik sinds een half jaar met mijn vriend in het mooie Deventer. Een prachtige Hanzestad aan de IJssel. We wonen om de hoek van de historische binnenstad waar het bruist van de hotspots. De Noorman, Flotte en Plek zijn favoriet!

Je dagelijkse bezigheden?

Ik ben freelance content specialist in de vastgoed- en interieurbranche. Dit houdt in dat ik fulltime content creëer voor mijn opdrachtgevers – van pakkende webteksten tot inspirerende beelden!

Grootste inspiratiebron? Onze Scandinavische Noorderburen

Ik zie dat je gek bent op interieur, maar ook op kleding. Wat draag je het liefst?

Haha, dat klopt. Je kunt me uittekenen in een high wasted jeans (het liefst zwart) en een aansluitende top met hoge ronde halslijn. Maar ik ben ook gek op rokjes, jurkjes en boyfriend jeans, eerlijk gezegd. En hoewel ik vrij lang ben, draag ik ook graag hakken.

Je huis is licht en Scandinavisch. Wat vind je zo mooi aan deze stijl?

Ik ben gek op de stijl van onze Scandinavische noorderburen. Van kleding tot interieur, ik houd van dat minimalistische, moderne en natuurlijke stijltje zonder poespas.

En nu wil ik ook graag weten wat je absoluut niet mooi vind?

Een interieur die knalrood (of paars!) en overvol is.

Je bent pas net actief als blogger, maar schrijft ook voor InteriorJunkie. Wat leuk!

Klopt. Pas net actief, maar ik vind het zo leuk. Ik ben gek op fotograferen. Ik volg vooral graag Manon van Lustvoorhetoog op Instagram, maar ook ByShNordic vind ik een prachtige stijl hebben.

Heb je als fotografe een goede tip voor ons?

Maak goede foto's – dus gebruik een kwalitatief goede camera en creëer de juiste compositie. O! En zorg voor diversiteit.

Deventer is een toffe stad, waar winkel je graag?

Ken je de conceptstores Plek en Flotte? Dat zijn mooie plekjes! Zeker de moeite waard als je in de buurt bent.

Danielle, wat is het gekste wat je tot nu toe hebt meegemaakt in je leven?

Niet persé het gekste, maar de verbouwing van ons huis bevatte heel veel mooie maar ook héle gekke dingen. Vooral op het gebied van service van grote bedrijven heb ik me ontzettend verbaasd!

Wat weten we nog niet over je?

Oh, zoveel! Zo persoonlijk ben ik niet op Instagram ;) Onder meer dat ik langere tijd in Londen gewoond en gewerkt heb, geen kaas lust en dankzij 'heimwee' naar het oosten van het land, Amsterdam vorig jaar heb ingeruild voor Deventer. De beste keuze die we hadden kunnen maken! En ik ben gek op Temptation Island kijken, heerlijke tv haha.

Tot slot, vertel eens over het mooiste moment tot nu toe in je leven?

Waarschijnlijk een moment tijdens de roadtrip die ik maakte met mijn vriend door Spanje en Portugal, dat waren voor ons beide de mooiste momenten ooit. Dit jaar gaan we zo'n lange roadtrip over doen in Italië!

Jullie kennen vast de site InteriorJunkie wel? Volg dan ook zeker Danielle daar! Ze maakt werkelijk prachtige foto's. Ik denk dat veel mensen jaloers zijn op je interieur Danielle! Bedankt voor het meedoen.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *