Ontmoet de blogger | Greet

Een nieuwe rubriek, ontmoet de blogger! Duik in het leven van jouw favoriete blogger en kom er achter wat hij/zij het liefst eet, shopt en doet in het dagelijks leven. Lees verder!

Wat leuk dat je een kijkje neemt in deze rubriek! Als writer van mijn blog wil ik graag het spits afbijten, stiekem best een beetje eng. Wil jij ook graag een plaatsje met je verhaal in deze rubriek? Mail mij dan via de button 'contact' en wie weet staat er snel een interview van jou als blogger online!

Hoi! Wie ben jij?

Hoi, mijn naam is Greet en ik ben 25 jaar. Ik woon samen met mijn vriend Maurice en kat Jip in ons Jaren-30 huis sinds november 2016. Ik heb een passie voor interieur en bloggen, maar dit is pas de laatste 2 jaar zo gegroeid.

Waar woon je en wat is er zo leuk aan deze woonplaats?

Ik woon in Tiel, op 5 minuten loopafstand van het centrum in een hele gezellige buurt. Ik vind Tiel zelf een prima stad, niet te groot en toch van alle gemakken voorzien. Als ik wil winkelen, rijd ik naar Utrecht, Den-Bosch, Nijmegen of Arnhem. Allemaal super centraal en zo leuk!

Waar ben je opgegroeid?

Ik ben opgegroeid in Friesland, vandaar ook mijn naam, in het Friese plaatsje Koudum. Na mijn 22e ben ik verhuisd naar Tiel en heb ik mijn Friese roots verlaten. Mijn ouders, ooms en tantes en vriendinnen wonen nog steeds in die omgeving dus ik zoek ze regelmatig op. Ik ben er ook van overtuigd dat ik niet altijd in Tiel zal blijven, want daarvoor mis ik Friesland te veel. Het blijft een mooie omgeving.

(Koudum, op de Friese meren)

Wat doe jij zoal dagelijks?

Ik ben fulltime werkzaam op afdeling Secretariaat bij het hoofdkantoor van kledingwinkel Open32/Silvercreek in Arnhem. Ik werk hier met veel plezier! Vooral de gezelligheid onderling maakt dat ik iedere dag met een smile naar mijn werk ga. Het bloggen vergt wel veel van mijn tijd, dus ik hoop in de toekomst een dagje minder te kunnen werken om zo volledig voor mijn passie te kunnen gaan.

Sinds wanneer blog je?

Oh, nog niet zo lang! Ik ben pas sinds eind november gestart met bloggen. Eigenlijk tegelijk met het kopen van ons huis :-) Ik vind het zo leuk om te doen. Je raakt iedere keer weer geïnspireerd om een nieuwe blogpost te schrijven en het brengt je veel nieuwe samenwerkingen en contacten.

En waar herkennen mensen je aan op Instagram?

Ik denk aan mijn smiley's onder foto's van andere bloggers/interieurliefhebbers en mijn lichte, vrouwelijke stijl.

(Het Jaren '30 huis van blogger Greet)

Wat is je interieurstijl?

Strak, minimalistisch en rustig. Ik ben gek op kleur, maar dan met mate. Geen schreeuwende accessoires in mijn huis, ik vind het fijn als ik 's avonds thuis kom in een rustig huis. Ik ben nogal wispelturig, dus ook met accessoires. Gelukkig bestaat er Marktplaats. En vaak blijven de tijdloze items staan in mijn huis! Ik hou erg van design-items, zoals mijn Muuto vaas en de spullen van Zuiver.

Met welke blogger zou jij wel eens op stap willen?

Ik vind de stijl van Milou Nieuwenhuis erg gaaf. Ik denk dat zij mij heel veel inspirerende tips kan geven. Zij durft risico's te nemen, kijk maar naar de prachtige zwarte muur in haar slaapkamer. Ik kijk meer de kat uit de boom, ook op interieurgebied. Maar ik leer iedere dag.

Wat is je guilty pleasure?

Dat is maar 1 ding, en iedereen die mij kent weet het, CHO-CO-LA! Midden in de nacht mag je mij zelfs wakker maken voor deze heerlijke verslaving.

Wat is je favoriete woonwinkel?

Mijn favoriete woonwinkel is lastig, want dat zijn er zoveel! Maar als ik moet kiezen toch Loods5. Alles onder hetzelfde dak, fijn. Op internet shop ik toch graag bij wonenmetlef.nl of bij MisterDesign.nl.

Wat is je grootste miskoop?

Miskopen heb ik niet zo vaak meer, en als ik ze heb, verkoop ik ze gewoon snel hihi. Ik maak wel sneller fouten wat betreft muurkleuren, maar gelukkig zijn die zo over te verven.

Wat is je droom?

Van mijn hobby (interieur) mijn werk maken.

En je grootste nachtmerrie?

Spinnen
Met verf knoeien op onze vloer
Mijn telefoon ergens verliezen, in de trein ofzo. Ik ben verslaafd aan dat ding!

Vragen voor Greet? Stel ze dan hieronder bij deze blogpost. Bedankt voor het lezen!


Reacties

Greet 7 years ago

Bedankt Priscilla en Marieke! Happy day! :-)

Greet 7 years ago

Dankjewel Marielle, wat ontzettend lief! Fijne dag vandaag! :-) xx

Greet 7 years ago

Lief van je Susanne, dankjewel! Tot vrijdag.. x

Mariëlle 7 years ago

Wat een toffe nieuwe rubriek Greet! Superleuk om zo ook wat meer over jou te lezen! :) De liefde voor design, chocolade en de kriebels voor spinnen, deel ik ook met je! Hihi, veel liefs!

Mariëlle ( @huisjeaandehaven )

INSPOBYMARIEKE 7 years ago

Wat een toffe nieuwe rubriek! Leuk om iemand zo een beetje te leren kennen!

Susanne 7 years ago

Leuke blog Greet, oma zou trots op je zijn……

Priscilla 7 years ago

Ik ben fan van jouw interieur! Zoveel rust en eenheid. Leuk om eens iets over de persoon daar achter te lezen, ga zo door!

Greet 7 years ago

Lief mama, bedankt! Doet goed :-) xx

Ciska 7 years ago

leuk gedaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *