Nighty Night Life Living

Slapen is een van mijn grootste hobby's. Nu het voorjaar weer is begonnen vond ik het tijd voor een fris, nieuw dekbed. Lees je mee?

Ben jij ook zo gek op slapen? Ik wel. Tijdens vakanties en weekenden probeer ik altijd uit te slapen maar omdat ik fulltime werk zit ik zo in een ritme. Maar toch probeer ik het iedere keer. Wat ook fijn is, is gewoon soezen in bed als je wakker word of rustig de dag beginnen in bed met een goed boek of Instagram. Dat laatste is nog wel een dingetje trouwens ;-)

Ik vind het altijd lastig om beddengoed te kiezen voor onze slaapkamer want ik houdt de sfeer graag rustig. Bovendien moet het beddengoed comfortabel aanvoelen en na het wassen ook nog eens mooi blijven. Via via kwam ik op de site van Nightlifeliving, een merk wat zich specifiek richt op vrouwen die kwaliteit waarderen in beddengoed. Precies wat ik zocht! Dat ze zich ook nog eens bezig houden met het welzijn van de vrouw en haar gezondheid is een pluspunt.

De Natural Balance collectie staat voor kwaliteit en innovatie op het gebied van beddengoed. Het katoen-satijnen beddengoed is behandeld met Aura Fresh. Door wrijving komen er microballetjes vrij die ongewenste geuren/gassen uit de omgeving (zoals sigarettenrook, schoonmaakmiddelen of uitlaatgassen) neutraliseert zodat ze geen negatief effect hebben op de welzijn/gezondheid en zuivert zo de lucht.

Het proberen waard dus. Ik koos voor een neutrale kleur grijs welke goed past bij de basic sfeer die ik wil behouden in onze slaapkamer. Een leuk detail; de binnenkant van het beddengoed is wit, zo kun je vaak wisselen van kant en creër iedere keer een andere sfeer. Ik vind altijd dat ik pas een review kan typen als ik het product ook daadwerkelijk heb getest, en dit dekbed is goed gekeurd! Comfortabel, zacht en licht van gewicht. Perfect voor de lente en de zomermaanden die voor de deur staan.

Door het gebruik van dit dekbed zou ik dus een gezonde leefomgeving creëren in onze slaapkamer en ik probeer er de laatste weken ook op te letten dat ik mijn telefoon beneden laat tijdens het slapen gaan. En ik merk ook echt dat lezen helpt om moe te worden, in plaats van te staren naar het slechte blauwe licht afkomstig van mijn telefoon. Nemen jullie ook overal je telefoon mee naar toe of laat je hem netjes beneden?

Vind je het leuk om een dekbed te proberen van Nightlifeliving? Voer dan de kortingscode 'NBStyleandsugar' in als je afrekent, want zo krijg je 50% korting op je aankoop. Veel plezier met winkelen of .... welterusten ;-)

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Nightlifeliving. Ik schrijf altijd een eerlijke mening of review over een product of merk.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *