Nieuwbouwhuis update 2: badkamer uitzoeken

In mijn vorige blog kon je lezen welke keuken wij uitkozen voor in ons nieuwe huis. Maar ben je ook benieuwd naar de badkamer? In dit blog onthul ik al onze keuzes!

Nu ik dit blog schrijf doe ik van binnen weer een klein dansje, want vorige week hebben wij met eigen ogen kunnen zien dat de begane grond van ons huis staat. Yes! Zo leuk! Want nu hebben we er al een veel beter beeld bij en begint het steeds meer te kriebelen. Daarom in dit blog de keuzes voor onze badkamer. Geniet!

De keuken uitzoeken vonden wij iets meer een 'dingetje', maar de badkamer hadden Maurice en ik in twee uurtjes ontworpen en uitgekozen! Dat was fijn, want we waren het beide steeds eens. En ik kan je vertellen, dat is soms heerlijk als je vriend gewoon blij is met de keuzes die jij maakt. Net als met het uitzoeken van de keuken bracht ik eerst veel uurtjes op Pinterest door.

Ik heb een verborgen bord op Pinterest, bewust, want ik vind het leuk om nog niet alles te verklappen. Grotendeels blijft ons nieuwe huis van binnen nog een verrassing :-) maar voor de badkamer trokken de walnoot, smokey en zwart tinten mij heel erg. In combinatie met greige (een soort beige/grijs) denk ik dat dit een hele goede match zal zijn.

Dit gaat de indeling van onze badkamer worden. Achter de douchewand, bij het bad en het wastafel/toilet komen nog andere tegeltjes die we nog gaan uitzoeken. Op de vloer grote XXL beige tegels. We kozen voor een zwarte ronde spiegel bij het wasmeubel om de rechthoekige lijnen te breken en deze keer wilden we geen eiken meubel maar een donkere walnoten wastafel. Zo blij met deze keuze!

We krijgen een inloopdouche met een deur omdat dit iets comfortabeler zal zijn tijdens het douchen. Boven het bad, de douche en het meubel komen spotjes. Naast de spiegel misschien nog wandlampjes.

En aan de wand van het bad komt een rekje voor mooie potjes, wattenstaafjes en parfum. Op de rand van het bad wil ik rieten manden voor verzorgingsproducten, etc.

En dit is het moodboard voor onze badkamer. Zoveel zin in! En deze 3D tekeningen zijn natuurlijk een impressie, dus het lijkt wat kaal zonder enige accessoires maar ik ga er zo goed op! Ik vind de basis al heel mooi.

Lees ook: nieuwbouwhuis keuken uitzoeken

Wat vinden jullie van onze badkamerplannen? Ik ben heel benieuwd naar jullie reacties! De tegels komen later nog eens op het blog voorbij, want die moeten we nog definitief uitzoeken. Volgende keer zal ik vast en zeker weer wat bouwupdates met jullie delen! :-)
Liefs, Greet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *