Mooi wonen met Dipty

Ik ben gek op online winkelen, zo gemakkelijk. Omdat ik fulltime werk heb ik minder tijd om alle woonwinkeltjes af te gaan dus zoek in vaak online naar mooie spulletjes. In deze blog deel ik een van mijn favoriete webwinkels met jullie, Dipty wonen. Benieuwd wat ik daar kocht? Lees snel verder!

Dipty wonen is een van mijn favoriete online winkeltjes op het gebied van interieur en meubels. Ze werken uitsluitend met duurzame en fairtrade producten. Dat vind ik zo'n groot pluspunt. Bovendien is het een voordeel als je besluit iets in je winkelmandje te stoppen, je maakt de wereld een stukje gelukkiger en jezelf ook! ;-) Kortom, wonen met een goed gevoel.
De eigenaren Maarten en Michelle runnen dit leuke bedrijf, ze hebben buiten deze site ook nog een Instagram pagina waar ik ze regelmatig op spot. Volgen jullie ze al?

Ik besloot een kijkje te gaan nemen op de site omdat ik een lampje nodig had voor bij mijn nieuwe werkplekje in de woonkamer. Zoveel leuks op de site van Dipty dat ik niet kon kiezen, dus heb ik naast een Kesbeke tafellampje ook een poster van I love my Type aangeschaft. 2 items die mijn ietwat kale werkplek opfleuren! Na het bestellen van de items op de shop van Dipty, hoefde ik maar een paar werkdagen te wachten. Altijd spannend als de postbode weer een leuk pakketje bij zich heeft! Zou het item net zo mooi zijn als op het plaatje?

Hier is hij dan, mijn prachtige lamp van Kesbeke, ook wel Picklelight genoemd. De lamp is zo als je ziet gemaakt van gerecyclede Kesbeke potten, zo gaaf. De lamp wordt geleverd met een strijkijzersnoer van twee meter met een schakelaar wat erg handig is. Ik vind de lamp ook fijn licht geven, niet te fel en ook niet te zacht. Perfect om 's avonds een boek mee te lezen of bijvoorbeeld te hangen op een plekje waar het wat donkerder is. De lamp geeft een lieflijk interieur extra pit doordat deze een beetje industrieel oogt. Precies wat ons huis af en toe nodig heeft!

Nog zo'n fijn item, deze prachtige Bloom poster van I love my Type. De combinatie van het goud en het grijs matcht prachtig bij de rest van ons interieur. De print geeft onze woonkamer een Scandinavische touch en maakt ieder plekje in huis net wat specialer. De tekst spreekt mij ook aan, ook al is het maar een detail. Ik ben gek op bloemen, een gouden combinatie dus :-) De poster is geprint op dik papier welke niet snel kreukt. In de website vind je ook nog andere kleuren en printen van deze leuke poster.

Ben je op zoek naar een mooi item voor in je interieur welke ook nog eens fairtrade is? Of zoek je juist een cadeautje voor je beste vriend/vriendin, moeder of zus? Bij Dipty kan je je interieurhart sneller laten kloppen. Volg voor meer inspiratie ook hun fijne Instagrampagina.

Fijne avond allemaal!

(Deze post is in samenwerking met Dipty Wonen tot stand gekomen)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *