Lancering nieuw interieurmerk Casa

Vandaag was ik bij de lancering van een nieuw interieurmerk, Casa! De nieuwe vervanger van de bekende Xenos filialen in Nederland. Ben jij benieuwd naar de eerste beelden?

Met mijn camera, tas, flesje water en goede moed vertrok ik vanmiddag, na mijn werk naar Utrecht voor de perslancerig van Casa. Ik ben al jaren fan van Xenos en de leuke spulletjes dus stiekem vind ik het wel jammer dat deze filialen verdwijnen uit het straatbeeld van Nederland. Maar Casa maakt alles meer dan goed! Kijk je mee?

Is Casa dé nieuwe budget interieurwinkel?

CASA staat al meer dan 40 jaar voor gezelligheid en creëren van een heerlijk thuisgevoel. Het is een internationaal concept welke actief is in verschillende Europese landen, waaronder België, Luxemburg, Spanje, Portugal, Zwitserland en Marokko. Vanaf eind 2018 hebben ze een webshop waardoor je dus niet per śe naar Utrecht hoeft te reizen.

Ik was vandaag gezellig met blogger en Instagram vriendinnetje Kelly op stap! Bij binnenkomst kregen we een glaasje champagne en een korte introductie door de oprichtster van Casa.

Daarna kregen we een interessante trendpresentatie van hun trendwachter. Super interessant om te horen dat Velvet, aardse tinten, donkerblauwe kleuren en Marokkaanse invloeden de trends blijven voor het najaar.

Voor het komende najaar gaan we veel ronde vormen, colourblocking, steenpatronen en donkere materialen zien in de interieurs. Casa speelt daar slim op in!

Het concept

Casa is een interieurwinkel welke zich focust op betaalbare producten, een brede doelgroep dus. Ze hebben een gigantisch assortiment: van tuinmeubelen tot servies en van interieuraccessoires tot meubels.

Ik spotte vandaag veel wereldse invloeden in de collectie, een beetje Bohemian zelfs.

Rieten manden, mooie materialen en zachte stoffen. Dat de spulletjes betaalbaar zijn is echt een pluspunt. Voor mij kan dat zelfs een nadeel zijn want dan wil ik alles hebben, help! Ik ben verliefd geworden op de rieten manden, de Marokkaase spiegeltjes en de toffe tuinspulletjes.

De primeur

Samen met een paar andere bloggers kregen wij vandaag de primeur! Wij mochten als eerste de collectie van Casa bewonderen, en ik ben helemaal fan. Ik heb zelfs een aantal super toffe spulletjes meegenomen naar huis (waaronder een hele mooie spiegel en mand) welke ik morgen op stories laat zien.

Je kunt hier de folder van Casa inzien als je nieuwsgierig bent. En voor de fans onder ons: de officiele opening van Casa is morgen, vrijdag 1 juni in Utrecht. Ben jij er bij? En welk item is je favoriet?

Ik schreef deze blog omdat ik samen met een aantal andere bloggers was uitgenodigd voor de perslancering. Hier hebben we ook wat spulletjes mogen uitzoeken. Bedankt Casa! En jij bedankt voor het lezen!


Reacties

Ayla 6 years ago

Wauw zeg ziet er veel belovend uit. Ik zie keiii veel leuks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *