Kerstcollectie Søstrene Grene '17

Zoals jullie inmiddels wel weten schrijf ik ieder half jaar over de nieuwe collectie van Søstrene Grene. Omdat kerst er al bijna weer aan komt, deel ik graag wat beelden!

Wauw! Mijn blog bestaat precies een heel jaar! Vorig jaar, rond deze tijd, schreef ik deze post voor Søstrene Grene. Het was mijn allereerste blogpost voor dit toffe interieurmerk. En ik ben nog steeds fan. Deze winkelketen schopt het al ver, met steeds nieuwe openingen door het hele land. De kerstdagen staan over precies twee maanden weer voor de deur. Wat een fijn vooruitzicht! Maar voordat dat zover is, deel ik graag wat mooie inspiratiebeelden met jullie. Vergeet niet je favoriet te delen!

Mijn favoriete items

Die roze/rode boompjes van keramiek zijn prachtig, evenals de mooie luxe cadeauverpakkingen en de gouden sterren voor in de boom. Ik vind het zo leuk dat je met kerst lekker kunt uitpakken in huis :)

Wat zijn jou favoriete items uit deze plaatjes? En weet jij al hoe je je huis gaat inrichten met de feestdagen? Ik ben al druk aan het kijken op Pinterest maar ik vind het altijd lastig. Je ziet op mijn blog gauw het resultaat van ons kersthuis. Veel shopplezier bij Søstrene Grene, de items liggen nu in de winkel! Voor de locaties, klik hier.

Ik schreef deze informatieve blog in samenwerking met een persbureau. Alle beelden zijn eigendom van Søstrene Grene. Voor meer informatie over prijzen e.d. kun je contact opnemen met een van de winkels in Nederland.


Reacties

Eline 6 years ago

Oh prachtig! Smullen deze foto’s. Ik vind vooral de groene kerstboompjes super mooi en de cadeauverpakkingen. Ben benieuwd naar je kersthuis binnenkort!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *