Kaat Amsterdam

Daar ben ik weer met een nieuwe blog! Ik laat je zien hoe ik met wat kleine veranderingen weer een andere sfeer neerzet in ons interieur. Dit keer met een paar mooie kussens en een stoer schapenvacht.

Zoals jullie weten wonen wij sinds oktober (2016) in ons prachtige jaren-30 woning. Het is een huis waar nog veel aan moet gebeuren maar met kleine stapjes wordt het steeds mooier. Mijn vriend is van een niet-klusser helemaal getransformeerd naar een Bob de Bouwer! Zo grappig om te zien. Momenteel maken wij plannen om de woonkamer aan te pakken (lees andere kleur op de muur achter de bank) en dit gaan wij aanstaand weekend uitvoeren. Daarover binnenkort meer op mijn blog! Maar nu eerst k-u-s-s-e-n-s!

Ik vind bovenstaand minimalistisch interieur nog steeds prachtig maar nu de lente in aantocht is (oke, pas over een paar maanden) heb ik behoefte aan wat meer kleur in ons interieur. Wat kussens hier en daar en een plaid of sprei zou de ruimte al meteen sfeervoller maken. Mijn oog is gevallen op de collectie van KAAT Amsterdam. Zij laten zich inspireren door reizen rond de wereld en maken sfeervolle, kleurrijke collecties.

Van Kaat Amsterdam mocht ik een paar kussens uitzoeken die passen bij de stijl van mijn interieur. Dat is toch wel het leukst om te doen, kijken naar verschillende kleuren en dan maar hopen of deze kleuren ook zo goed matchen bij datgene wat je in gedachten hebt. En natuurlijk jullie inspireren :-)

Pfoooeeeh het was lastig om te kiezen uit hun kussens, zoveel keuze! Ik wilde graag een frisse stijl creëren in de slaapkamer en heb daarbij ook gekozen voor blauw. Om het rustig te houden koos ik voor een kussen in een macrame stijl (passend bij de trend van nu), een nude kussen en een blauw langwerpig kussentje van Kaat Amsterdam. Deze tinten passen verrassend goed bij de slaapkamer!
Maar waar ik mij over verbaasde is dat de kleur blauw ook bijzonder goed staat bij perziktinten en roze. Dus voor in de woonkamer/eetkamer is het blauw ook echt een goede catch.

Afgelopen week kocht ik een prachtig schapenvacht bij Kwantum. Ik was al een hele tijd op zoek naar een mooie IJslandse vacht maar ik vond ze allemaal een beetje te duur. Deze past precies in mijn budget, fijn. De vacht maakt onze woonkamer stoerder, iets wat ik al een tijdje graag wilde creëren. Ook kocht ik een leuk kussentje van Sissy-Boy voor op de bank, alvast matchend bij de tinten die we straks in de woonkamer willen doorvoeren.

Zoals ik al eerder zei in deze blogpost gaan wij de muur achter de bank aanstaand weekend een andere kleur geven! :-) Ben jij benieuwd naar het resultaat? Houdt dan mijn blog in de gaten! Ik hoop begin volgende week een nieuwe blogpost te kunnen schrijven over het eindresultaat.

Kussen Morris kun je vinden op de site van Kaat Amsterdam en kussen Linnen degrade kun je vinden bij Wehkamp. Shop-se!

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Kaat Amsterdam. Ik schrijf altijd eerlijke reviews over producten of merken op mijn blog.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *