Inspiratie: de mooiste babykamers met hemeltje

Toen ik zelf zwanger was vond ik het enorm leuk om andere babykamers te zien. Hier de mooiste kamertjes met een bedhemeltje ter inspiratie, enjoy!

Vorige week deelde ik via stories een oproepje, babykamers met bedhemeltje gezocht. Nou, dat heb ik geweten. Binnen 10 minuten stroomde mijn inbox vol en kreeg ik van jullie de allermooiste babykamertjes toegestuurd, waarvoor dank! Nu kan helaas niet iedereen een plekje krijgen op mijn blog, maar als 't een succes is, zal ik dit soort dingen vaker delen. Doe lekker inspiratie op en laat een reactie achter, dat vind ik leuk :-)

Hoe gaaf is dit babykamertje met groen bladbehang, de maanlamp en het zacht neutrale hemeltje? Dit babykamertje is van Amoy, ook wel @huisje.aan.het.spoor op Instagram.

De giraffe in dit verschoningshoekje en de plankjes zijn ook zo tof. Ze weten nog niet of het kindje een jongetje of een meisje wordt, spannend! Erg mooi gedaan Amoy!

Dit dromerige sfeertje met het bedhemeltje van Konges Slojd (die heb ik ook!) past helemaal bij een lieve meisjeskamer. Deze kamer staat vol met boho items, I love it. Wat is je dochter een bofkont Lydia! Je kunt Lydia vinden op instagram onder de naam @lydia_corbijn

Deze junglekamer met okergeel hemeltje en bijpassende accessoires past helemaal bij de trend van nu. Maar deze kamer is echt super origineel, en genderneutraal! Dit prachtige kamertje is van mama @jamillawoltman en ze is ook actief op Insta.

Wie zegt dat bedhemeltjes alleen voor meisjes zijn? Nee hoor! Dat bewijst dit leuke kamertje van @ancabecks maar weer. Ik vind vooral het contrast van het mosterdgele met het blauw erg stoer.

Een rustig lookje, dit kamertje van blogger Anne van @remadewithlove. Hier slaapt knappe June alweer een tijdje, en ik ben dol op deze look. Sereen, rustig, lekker licht en zo kun je gemakkelijk afwisselen met kleur.

Het kamertje van kleine Liam van mama @inspire_my_home is een droom. Designersbehang, een Scandinavische HAY-look commode, beddengoed van Garbo&Friends en een donkergroen bedhemeltje.

Het kindje van Martina @martina.ubels slaapt ook in een heuse jungle kamer, maar zij heeft de kleuren iets meer ingetogen gehouden. Zo is het zwartwitte behang een mooie match met het hemeltje en springen de zachte kleuren er echt uit. Een fijn gender neutraal kamertje dit!

Wat vind jij van deze kamertjes? En vind jij deze blogpost net zo leuk als ik? Laat het vooral weten als je vaker van dit soort blogs wilt lezen. Je kunt hier onder ook vragen waar alle items van zijn of zoek de accounts op Instagram.

Liefs, Greet


Reacties

Ciska 4 years ago

Leuk om te lezen en een kijkje te kunnen nemen in andere mooie babykamers‚̧

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *