I've got the music in me

Muziek. Ik ben er gek op! Gek op Jazz, R&B, en vooral een enorme fan van Coldplay. Toen ik het Zweedse merk Sudio Sweden ontdekte kon ik niet wachten om er een review over te schrijven. Lees meer over dit fantastische en vooral hippe merk voor oortelefoons!

Het tijdloze en elegante ontwerp is geschikt voor iedere dag van de week. Of je nu op weg naar huis bent van een gala of je geniet van de zon in een korte broek. De Sudio oortelefoon is de ultieme en elegante compagnon. Een product hoort intuitief te zijn en altijd geschikt voor gebruik. Deze filosofie is terug te vinden in de 'stay-in-ear' eigenschap waardoor de gebruiker de oordoppen rond de nek kan dragen als een accessoire en ze constant klaar voor gebruik zijn. Stay-in-ear heeft als fijne bijkomstigheid dat de levensduur verlengd wordt doordat de oortjes niet slijten in je zakken.
Bron Sudio Design

Laten we eerst naar de verpakking gaan, want deze is al mooi! De oortjes worden geleverd in een prachtig elegant doosje met daarin de handleiding, extra hoesjes, de oortjes zelf, een USB oplader en een hoesje van leer. De buitenkant zegt dus al veel goeds.

De oortjes werken meteen als deze uit het doosje worden gehaald, zeer gebruiksvriendelijk dus! Het meest fijne aan de oortjes vind ik dat ze draadloos zijn en werken door middel van bluetooth. Wil je ze opladen, dan gebruik je meegeleverde USB-oplader die de oortjes snel binnen enkele uren voorziet van een volle batterij. Eenmaal opgeladen dan gaan de oortjes maarliefst 8 (!) uur mee. Handig voor in het vliegtuig of als je gewoon net als ik, steeds vergeet op te laden.

Buiten het fijne, heldere geluid zijn de oortjes ook nog eens een lust voor het oog! Ik heb gekozen voor de witte variant (de Vasa Bla) met rosegouden details maar er zijn nog zoveel andere designs verkrijgbaar. Zo matchen de zwarte oortjes perfect met je nieuwe winterlaarzen of de roze oortjes goed bij je nagellak. De oortjes van Sudio Sweden zijn verkrijgbaar vanaf 39,95 en je krijgt met de code 'styleandsugar' deze maand ook nog eens 15% korting bij aanschaf! Alvast een mooi cadeautje voor de kerst of zomaar om te geven aan bijvoorbeeld je moeder of vriendin ;-)

Wat vind jij van dit merk? Ik ben benieuwd of je ook fan gaat worden!

Dit artikel is een samenwerking met Sudio Design Sweden


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *