Huis verkocht en zo zijn de Funda foto's geworden

Het zal je vast niet ontgaan zijn op Instagram. Wij hebben ons huis verkocht! In deze blog deel ik ons verhaal met jullie. Lees je mee?

Wat vind ik dit bijzonder! Ik had nooit gedacht dit nieuws nu al met jullie te kunnen delen. Ons huis is verkocht, en definitief ook. Zo spannend en eng waren de afgelopen weken, het leek een kleine rollercoaster aan emoties. Natuurlijk zijn we dolblij maar het is heel snel gegaan. En daarom is het besef daar (nog) niet. Geeft niks, nog tijd genoeg om nog van ons fijne huis te genieten voordat we over gaan naar ons nieuwbouw huis.

Het balletje is een beetje gaan rollen toen we onze buren vertelden over ons nieuwbouwhuis. Zij waren daarvan op de hoogte en zien en spreken veel mensen uit de buurt. Deze verhalen gingen door Tiel en wie onze stad een beetje kent, weet dat wij in een gewilde buurt wonen. Zo kregen we op één dag bezoek van een vrouw die geinteresseerd was in onze woning. Zij is uiteindelijk ook diegene die het heeft gekocht. We hadden één wens, blijven wonen tot de overdracht in februari 2021. Voor veel mensen al een reden om ons huis waarschijnlijk niet te kiezen. Gelukkig voor ons kon dat en zijn we tot een overeenkomst gekomen.

Ons huis is verkocht voor een goede prijs, en snel ook! Zo snel, dat het besef er soms nog niet is. We hebben geen bezichtigingen gehad en ons huis heeft niet eens op Funda gestaan. Ik had het stiekem leuk gevonden om te zien hoe veel geintresseerden daar op af zouden komen maar het bespaart ons ook een boel stress. En iedere keer het huis opruimen is natuurlijk ook niet te doen met zo'n kleintje haha ;-)

Jullie reageerden allemaal super postief en wilden allemaal nog graag de foto's zien die voor Funda zijn gemaakt. Daarom leek het mij leuk om hier alsnog een paar te delen zodat jullie een indruk hebben van de ruimtes.

Er kwamen ook nog wat vragen.. wanneer we gaan verhuizen en of we blijven wonen tot de overdracht. We gaan (hopen) per eind januari 2021 verhuizen naar ons nieuwe huis in Zwolle. En yes, we blijven hier fijn wonen tot de overdracht. Wel zo fijn met een klein meisje.

Lees ook: een nieuwbouwhuis gekocht

Ik hoop dat jullie genoten hebben van dit stuk en de foto's voor Funda! Liefs, Greet.


Reacties

Maria ten Hoeve 3 years ago

Heel spannend om je huis te verkopen! Wij willen ook verhuizen en we zijn ons nu aan het oriënteren. Erg leuk om jullie Funda foto’s te zien. Ik hoop dat ons huis ook zo mooi op de foto’s komen te staan.

Angela 3 years ago

Hallo,

Gefeliciteerd met de verkoop van jullie woning.

Mag ik vragen wat jullie op trap hebben gelegd en met name dat vierkante plateau. Lijkt zo te zien iets anders te zijn.
Wij hebben namelijk ook zo’n trap. En ben op zoek naar ideenideeën

vriendelijke groet,
Angela

Anneloes 3 years ago

Wat een leuke ideeën heb je! In ons huis heb ik het tv hoekje gemaakt met webbing en het wit gouden behang. Nu zie ik een mooie kleur op de muur. Ben heel benieuwd welke kleur dat is. Gaat om de muur met het donkerbruine kastje ervoor in, ik denk, de werkkamer.

natalie 3 years ago

Fijn dat het verkopen van de woning zo snel is gegaan. Mag ook wel met zulke mooie foto’s op Funda. Die prachtige tegelvloer deed het hem vast. Veel geluk!

Tom 3 years ago

Hi
Gevonden ! ;)
Alvast bedankt
En gefeliciteerd met de aankoop :)

Tom 3 years ago

Hallo,
Ik heb een foto op het net gevonden, waar het gouden behang in de woonkamer opstond.
Nu vroegen wij ons af waar je dit hebt gekocht?

durftevragen#opzoeknaargoudenbehang

alvast bedankt!

Greet 3 years ago

Hi Tom, feliciteer je me net eens met de verkoop? Haha ;-) grapje!
Het behang is van Karwei, je bedoelt die achter de tv? Succes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *