Hippe posters in huis

Om ons interieur subtiel te veranderen maak ik graag gebruik van posters. Het werkt gemakkelijk en je creert gelijk een groots effect! Ben jij benieuwd wat voor idee ik binnenkort ga uitvoeren?

Als je op zoek gaat naar posters kan het zijn dat je niet weet waar je moet beginnen. Er is ook zoveel keuze op het internet! Mensen vragen mij wel eens waar ze de allermooiste posters kunnen vinden voor een klein bedrag. Misschien heb je er al eens van gehoord; Desenio. Je kunt via deze site gemakkelijk posters bestellen in alle stijlen. Van Scandinavisch tot Botanisch; er zit voor iedereen wel een toffe poster tussen. Wil je niet veel geld uitgeven? Ook dat is mogelijk. Je kunt al een poster aanschaffen vanaf 3,00.

Misschien is het je al opgevallen dat ik een hele andere weg aan het inslaan ben. Ik ben tegenwoordig helemaal weer into de zwart-wit posters. Ze brengen veel rust in huis en geven ons interieur een beetje pit. Precies waar ik naar op zoek was. Ook vind ik dat zwart-wit op een of andere manier minder snel verveelt of zo? Buiten dat het natuurlijk fijn is om posters zonder kleur gemakkelijk te combineren zijn vind ik ze ook tijdloos.

Tijdens het zoeken naar een bijzondere poster viel mijn oog op het merk Love Warriors, welke je ook kunt vinden op de site van Desenio. Kunstzinnige, bijna surrealistische posters met een vrouwelijke stoere touch. Ik ging voor de vrouw met het mysterieuze zwarte haar en de witte duif. Ik vind deze afbeelding rust uitstralen en de poster zet mij aan het denken. Ook stopte ik nog een zwarte Moebe lijst in mijn winkelmandje omdat deze lijsten perfect zijn voor een klein, lief kaartje of voor een gedroogde bloem.

Ik verklap alvast een leuk idee met jullie! Binnenkort ga ik de wand achter de piano stylen met nieuwe posters, met foto's van Bali en combineer ik deze met de posters die ik al heb. Als je benieuwd bent naar dit resultaat, houdt dan zeker mijn blog in de gaten.

Omdat ik zo blij ben met mijn toffe posters van Desenio mag ik jullie verblijden met een fijne kortingsactie! Hoe leuk is dat? Met de code 'GREET25' ontvang je 25% korting op alle posters (met uitzondering van de handpicked posters) op de site tot en met donderdag 19 oktober. Ga snel kijken want ik durf te wedden dat jij binnen 5 minuten al een tof item scoort. Deel jij je poster ook op Instagram met de hashtag Desenio?

Deze blogpost schreef ik voor webshop Desenio. Bij deze webshop kun je de tofste posters vinden voor in je interieur.


Reacties

Gerard 1 year ago

Wat een mooie kleur combinaties! Ben gek op posters. Ik heb nog geen ervaring met Desenio alleen wel met Textposters.nl. Dat beviel mij goed. Is de klantenservice daar goed aangezien ze niet uit Nederland komen.

Met vriendelijke groet, Gerard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *