Deze speelmat moet je hebben voor je baby

Een tijdje geleden kwam ik in contact met dit super toffe merk. Ze ontwikkelen de mooiste interieurproof speelmatten voor kids! Lees je mee?

Indien je zegt: "Ik ben op zoek naar een mooie speelmat voor mijn baby", dan kan ik je blij maken. Ik heb er zo eentje gevonden. Een speelmat welke niet alleen mooi is, deze is ook nog eens licht van gewicht en daarom erg gemakkelijk op te bergen.

Its all in the details

Deze mat is van het merk Singing Ant, welke afkomstig is uit Duitsland. Het merk is nieuw, dus een startup. Ze vroegen mij eerder dit najaar of ik het leuk zou vinden om een review te schrijven. En dat wil ik! Want ik geef kleine bedrijven ook graag een plekje op mijn blog :)

Op de website van Singing Ant kun je kiezen uit diverse speelmatten, en ook maten. Zo heb je de kleine maat, welke bestaat uit 4 delen en bijvoorbeeld ook de XXL versie, vooral handig als je groot woont. Nu wonen wij niet zo groot dus besloot ik te gaan voor de middelste versie.

Groen, blauw, grijs of wit? Welke mat past het beste in jullie interieur? Ik ging voor de witte versie met nude bloemetjes en gouden stipjes. Ik vind de mat echt prachtig passen bij Nore haar kamertje en deze kun je dus gerust laten liggen. Geen doorn in het oog ;-)

Nore kan goed zitten, maar als ze zou vallen dan kan geeft deze mat haar wat bescherming. Deze mat uit de 'Garden of daydreams' collectie is geinspireerd op de gouden zon en bloemenvelden.

Klaar met spelen? Haal de puzzelstukken gemakkelijk uit elkaar en stop ze in de bijgeleverde tas. Schuif het pakket zo onder de kast of leg 't bovenop de kast, en voila. Maar stiekem is het eigenlijk zonde. De mat is zo mooi, dat deze best goed past in ons interieur. En doordat deze in meerdere kleurtjes komt, past deze ook in andere interieurs.

Zodra Nore wat groter is, misstaat deze speelmat ook zeker niet in bijvoorbeeld een tipi, als bescherming. Zit net even wat lekkerder dan op de houten vloer :-)
Zijn jullie al thuis in de wereld van hippe speelmatten? Ben je nog op zoek? Dan is deze mat misschien iets voor jou!

Deze blog schreef ik in samenwerking met Singing Ant speelmatten. Dankjewel voor het opsturen van deze prachtige speelmat!


Reacties

Ayla Zasburg 4 years ago

AAh, wat een blije Nore, en blije mama snap ik! Mooie speelmat top zeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *