Deze DIY moet je proberen in de badkamer

Ik ben gek op DIY projecten maken die mooi én betaalbaar zijn. Dit is er zo eentje. Ik maakte deze DIY hippe flessen voor in de badkamer! Lees je mee?

Mijn hoofd stroomt soms over van de ideeën. Fijn, zou je zeggen! Maar ik heb te maken met het typische probleem 'veel ideeën, weinig tijd'. Het liefst zou ik de hele dag DIY projecten willen maken, maar je kent het wel. Andere dingen in huis gaan voor :-) deze DIY is wel heel makkelijk. Lees verder!

Wash your hands

Misschien kan je mijn badkamerpost nog herinneren? Een paar maanden geleden hebben wij onze badkamer een flinke makeover gegeven. Nieuwe tegels op de vloer, een Scandinavisch wasmeubel, spiegel met verwarming en een stel zwarte kranen. We zijn er nog iedere dag blij mee. Afgelopen weekend verfde ik de gele kozijnen en hingen we deze prachtige witte jaloezien op, in dezelfde stijl als beneden. Wauw, wat een verandering! Dankjewel InsideBlinds voor het opsturen.

Tsja. Ik stoorde mij alleen steeds aan de lelijke shampoo- en douchegel flessen. "Kan dat niet mooier?" dacht ik. Dus, en voila! Ik maakte deze simpele DIY, namelijk deze mooie douchegel- en shampoo flessen. En oké, ook eentje voor handzeep.

De flessen zijn van glas, dat wilde ik per sé omdat er al genoeg plastic in de wereld bestaat. Deze apothekersflessen zijn van zichzelf ook zwaar waardoor je ze niet zomaar kunt omstoten. Ik bestelde ze, na een lange zoektocht, online bij Magical Naturals en deed er gelijk 3 zeeppompjes bij.

Het meest fijne vind ik dat je de flessen gemakkelijk kunt bijvullen met je favoriete shampoo of douchegel (misschien zelfs met een milieuvriendelijke verpakking!) en dat ze onze badkamer in een klap hip en anders maken.

Simpele en stylish DIY!

Mooie stickers vinden was wel een dingetje, want je moet er rekening mee houden dat deze waterdicht zijn. Gelukkig vond ik deze bij KARWEI. En na een paar keer getest te hebben, zijn deze stickers inderdaad waterproof!

Wat vind jij van deze toffe shampooflessen? Een simpele en budgetvriendelijke DIY! Deze flessen kosten mij nog geen 15 euro, inclusief stickers. Ben je gek op de kringloop? Let daar dan goed op, want deze apothekersflessen kun je daar ook regelmatig vinden. Succes!

Latté handdoekjes en geurstokjes van Humdakin - houten jaloezien van Insideblinds - flessen van Magical Natuals - stickers KARWEI


Reacties

Rosanne 2 years ago

Dat is een leuk idee! Hoe groot zijn de letters die je hebt gebruikt?

Linda 3 years ago

Wat ontzettend leuk! Mag ik vragen hoeveel ml de flessen zijn?

Groetjes Linda faassen

Shai 5 years ago

Oh wat een super goed idee! Ga ik ook doen, ik erger me ALTIJD aan die lelijke plastic flessen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *