De mooiste zwarte deurklinken voor je huis

Wie ons huis een beetje kent weet dat wij op iedere deur prachtig zwart deurbeslag hebben. Wist je dat deurbeslag belangrijk is voor de uitstraling van je huis? Lees verder!

Toen wij net in ons huis kwamen wonen hadden de deurklinken niet zo'n prioriteit. Je gaat immers toch eerst nadenken over de vloer, de verfkleuren en de inrichting van je woning. Net als bij ons kwam het er eerst niet van om het deurbeslag te vervangen. Maar we begonnen ons echt te ergeren aan het deurbeslag.

On the wishlist deze zwarte deurklinken

Als je je inbeeld dat al onze oude deuren waren voorzien van knopkrukken (ja, die ja!) snap je dat wij daar na een tijdje behoorlijk zat van waren. Onze handen deden echt zeer iedere keer als we de deuren naar de slaapkamers openden. Dus begon mijn zoektocht naar mooie deurklinken.

Dat we zwart wilden, wisten Maurice en ik meteen. Stoer, strak en robuust was de uitstraling die wij wilden creeren in ons huis. Uiteindelijk zijn wij super goed geslaagd en zijn eigenlijk al onze deuren in huis voorzien van stoere, zwarte deurklinken. Omdat het momenteel echt een trend is om zwarte accenten in je interieur te hebben laat ik hier het mooiste retro deurbeslag zien. Zit er iets voor je bij?

Typisch Jaren '30

Indien je dezelfde stijl wilt als dat wij in huis hebben, dus echt het oude jaren '30 gevoel, dan is onderstaande deurklink wellicht iets voor jou. Deze klink is afgewerkt met een zwarte poedercoating en vrijwel krasvrij.

To the loo

Bij zwart deurbeslag hoort natuurlijk ook een speciaal slot voor je toilet. Dit slot is een echte eyecatcher en staat het mooist op een deur met een lichte ondergrond zodat het zwart echt opvalt.

Je raam in stijl open

Bij een oud huis horen natuurlijk prachtige raampjes, en ook bijpassende raamuitzetters. Raamuitzetters, wat? Dat is typisch beslag wat je vergeet als je een ruimte met ramen opknapt of een make-over geeft, maar wel bepalend voor de stijl. Hiermee maak je de look zeker af!

Voor al je sleutels

En last but not least, heb je prachtige deurklinken in stoer zwart maar ook een sleutelgat? Meestal is het een heel gedoe om bijpassende sleutelrozetten te vinden. Bij de Oude Deurklink is het zelfs mogelijk deze los te bestellen.

Ik ben benieuwd wat voor deurbeslag jullie in huis hebben? Hout, goud, zwart, zilver of iets anders? Ik ben nog steeds heel erg fan van zwart. Mochten we ooit verhuizen, dan denk ik ook dat ik deze trend van matzwart weer meeneem!

Deze blog is gesponsord en schreef ik in opdracht voor de Oude Deurklink. Ik probeer op mijn blog altijd zo dicht mogelijk bij mij en mijn stijl te blijven.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *