De eerste week met baby Nore

Jullie hebben het vast al voorbij zien komen op Instagram: onze dochter Nore is geboren! Wat zijn we blij. Lees mee hoe onze eerste week was!

Daar is ze dan eindelijk, ons meisje Nore! Hoewel ik steeds dacht dat ze een paar weken eerder zou komen, kwam ze pas op 19 maart. We zijn zo trots en blij! In dit blog neem ik jullie mee in onze eerste week en hoe het nu met mij en ons gaat.

Ik ga niet uitgebreid in op de bevalling want daarvoor ben je hier niet gekomen, maar ik keek er erg tegenop. Uiteindelijk kan ik gelukkig meedelen dat dit mij reuze is meegevallen. Ik ben bevallen zonder pijnbestrijding. Natuurlijk moet ik nog flink herstellen en bijkomen van een hele bijzondere, maar pittige ervaring maar dat is logisch als kersverse mama ;) Nore is super zoet en lief en we genieten erg van haar. De kraamweek zit er op en we worden overspoeld door lieve kaarten, bezoek en liefde. Ook door jullie op Instagram, super leuk! Het is inderdaad het mooiste gevoel wat er bestaat, geloof me. Op 'n roze wolk! Het slaapgebrek nemen we voor lief.

De eerste keer naar buiten

Stiekem keek ik hier al heel lang naar uit: Maurice en ik hebben namelijk deze pracht van een kinderwagen al een aantal weken in huis staan, de Bugaboo Fox. In samenwerking met Bugaboo heb ik deze wagen helemaal samengesteld; van de wielen- tot de bekleding en het zonnekapje. Al weken stond 'ie te shinen in de woonkamer en gisteren hebben we de wagen eindelijk kunnen gebruiken. Wat is het heerlijk om na een lange week in huis eindelijk naar buiten te kunnen en een deel van mijn normale kleding weer te passen. Hoi fijne jeans!

Natuurlijk stelde het uitje niet zoveel voor maar dat mag de pret niet drukken. We zijn een gezinnetje! Nore vond het volgens mij ook heerlijk om voor het eerst naar buiten te kunnen. Deze wagen van Bugaboo is ontzettend licht, praktisch en handig in gebruik. De wielen zijn van prima grootte waardoor verschillende soorten bestrating geen probleem zijn. Wij zijn helemaal fan. Op naar meer van deze zonnige lente dagen en uitjes samen!

Het geboortekaartje

In de weken van mijn verlof heb ik het geboortekaartje helemaal naar eigen wens kunnen maken. Nanda van het super toffe bedrijf Birds and the Bees nam in het najaar al contact met mij op, of ik wilde samenwerken. Maar natuurlijk! Ik heb samen met Nanda ons geboortekaartje helemaal kunnen personaliseren in de online editor.

Wat ik wilde was een hip, maar clean en minimalistisch kaartje. Zoet, maar niet te meisjesachtig. En bovendien moesten er maantjes en sterren in verwerkt worden. Omdat ik in ons interieur ook gek ben op een gouden touch, besloten Maurice en ik te kiezen voor goudfolie.

Het kaartje is subtiel maar past helemaal bij ons. Het goud is niet duidelijk aanwezig maar door het kaartje te bewegen in het licht zie je de subtiele gloed.

We zijn ontzettend blij met het geboortekaartje en met de goede service van the Birds and the Bees. De sluitstickers en de lintjes maakten het kaartje helemaal compleet. Wel moet je rekening houden met een langere levertijd als je goudfolie wilt. Het enige wat ik miste was een update of een track and trace vanuit dit bedrijf. We hebben al veel lieve reacties ontvangen op het design van het kaartje :) Dankjewel Nanda!

Roze wolk

Verder gaan wij heel erg genieten van ons lieve en knappe meisje en zal ik, wanneer ze dat toelaat af en toe weer eens een update of een foto op Instagram plaatsen. Voor nu heel erg bedankt voor jullie medeleven de afgelopen weken en de overweldigende liefde en berichten op Instagram. Super lief!

Deze blog schreef ik in samenwerking met Bugaboo en Birds and the Bees. De kinderwagen en de kaartjes heb ik gekregen. Ik probeer altijd zo eerlijk mogelijk te reviewen en alleen samen te werken met merken die bij mij passen.


Reacties

Sandra Broekhuis 5 years ago

Wat is het geboortekaartje mooi geworden zeg! Past helemaal bij jullie woonstijl. Heel mooi samengesteld!

Liefs Sandra

Greet 5 years ago

Hi San, wat lief. Dankjewel! Hopelijk tot gauw! Ik type deze reactie gauw terwijl ze slaapt haha ;-) Fijne dag lieverd!

Renate 5 years ago

Wat een prachtig ontwerp je kaartje en ook een prachtige tekst er in; al ons later is met jou ♡ heel krachtig! Geniet van je kraamtijd en veel liefde samen toegewenst, lieve groet @renatestouch

Greet 5 years ago

Hé Renate, wat lief zeg! Dankjewel!

Marijke 5 years ago

Prachtig meis!!! Heel mooi kaartje

Karin Meijer 5 years ago

Heerlijk op zo’n mooie roze wolk! En wat een prachtig kaartje! Heel bijzonder! ❤

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *