Dit zijn de leukste invulboekjes

Ik heb sinds een aantal weken een heel tof boek in mijn bezit, een invulboekje! Ik laat je zien hoe ik de inhoud heb vormgegeven en welke invulboekjes ik nog meer aan kan raden. Lees je mee?

Ik was nooit van het plakken van foto's in boeken, maar sinds de geboorte van Nore ben ik helemaal om. Want hoe leuk is het om een speciaal boek voor haar te maken welke ze later kan doorbladeren als ze groter is? Ook vind ik het belangrijk dit bij te houden want je vergeet zo gauw hoe de eerste weken en maanden waren. En ze groeien zo ontzettend hard!

Tijdens het zoeken op internet naar een hip invulboekje (ik zocht naar eentje met een binnenkant welke goed past bij mij en mijn stijl) kwam ik op de site invulboekjes terecht, super handig! Een duidelijke site met een groot aanbod aan leuke invulboekjes.

I wish my eyes could take photo's

Niet alleen voor bijvoorbeeld je zwangerschap of geboorte, maar ook voor agenda's, dagboeken, gastenboeken voor een bruiloft of heel serieus, een kasboek. Omdat ik wel hou van een hippe cover, koos ik het invulboek met tijgerprint met de titel 'mijn eerste maanden'. Hoe prachtig is deze binnenkant?

Dit boek nodigt echt uit om gelijk in te vullen en dat heb ik vanaf week 2 na Nore's geboorte ook gelijk gedaan. Het is zo leuk 's avonds vragen te beantwoorden en stukjes over haar te schrijven.

Wat ik een groot pluspunt vind aan dit boek, is de originele vragen en ruimtes voor opmerkingen. Zo kun je bijvoorbeeld je kassabon in dit boek kwijt, maar ook een afdruk van handjes/voetjes en er is ruimte voor opa's en oma's om een mooi verhaal te schrijven. Ik koos ervoor om polaroids te verwerken in het boek voor Nore.

En last but not least, de buitenkant van dit boek past ontzettend goed bij de stijl van de babykamer. Kortom: een boek wat gezien mag worden. Benieuwd naar meer invulboekjes? Bekijk dan de boekjes op deze site eens! Heb jij ook een boek bijgehouden van jouw kindje?

Ik schreef dit blog in samenwerking met invulboekjes.nl, die mij dit fijne boek stuurde. Bedankt!


Reacties

Linda 4 years ago

Waar is de gouden hanger van met sterren en maantjes?

Greet 4 years ago

Hi Linda, die is van Urban Outfitters Home maar bestaat niet meer. Check ook mijn blogs over de kinderkamer als je wilt weten waar iets vandaan komt ;-)!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *