Changes

Hoi allemaal! Daar ben ik weer, na een maandje klussen werd een blog weer de hoogste tijd. Het is voor ons bijna niet te geloven, maar we wonen alweer anderhalve maand in ons nieuwe huis! Een knus huis waar we het een en ander al aan veranderd hebben, zoals de haard moderniseren en frisse tinten toe te passen. Lezen jullie mee met de nieuwste veranderingen in ons interieur?

We hebben een maand keihard geklust in ons huis om het meer naar onze zin te maken. Zo kregen we onder andere prachtige witte houten jaloezieën in de erker. Deze bestelde ik bij Raamdecoratie.com en we zijn er zo blij mee! We lieten ze op maat maken, want standaard maten passen niet in ons oude huis. En dat merk je bij alles, zelfs normale deurkrukken passen niet op onze deuren. Maar dat geeft niet, want dit alles geeft ons huis zoveel charme.

Ze filteren het licht mooi natuurlijk en je kunt de jaloezieën heel gemakkelijk open, dicht, halfdicht en omhoog trekken. Als ik foto's wil maken en ik wil een boel licht in huis creëren, is open filteren al genoeg. We twijfelen nog wel om gordijnen aan de schaffen voor aan de zijkanten van het raam. Omdat de jaloezieën alleen de ramen in de erker bedekken, oogt het nog steeds vrij kaal. Misschien hebben jullie een gouden tip?

Omdat ik een rustige basis wilde creëren in de woonkamer kocht ik een nieuw vloerkleed. Ik koos voor een licht vloerkleed gemaakt van natuurlijke materialen. Het kleed is gemaakt van restjes leer afkomstig van oude kledingstukken/materialen. Wat een beauty is het hé? Ik kocht hem bij Wehkamp De gouden lamp is ook nieuw, past perfect in ons huis qua tinten en goud is op dit moment helemaal in.

Ook pakten we onze nogal saaie gang aan! We kozen voor het behang van het populaire merk Cole and Son voor op het wandje naast de kelderdeur. Tijdens het behangen kwamen we er achter dat het huis best wel een tikje scheef is, haha. Dus het behang is ook een klein beetje scheef afgesneden. Nog meer charmes. Ik heb nog wat muuto-lookalike-knoppen liggen die we nog willen ophangen in de gang en het plan is ook om de trap op den duur wit te gaan verven.

De muur in de woonkamer, aan de kant van de open haard, mag volgend weekend eindelijk wit geverfd worden! We moesten 2 weken wachten met het aanbrengen van witsel maar helaas heeft het verven (waarschijnlijk door de oudheid van ons huis) nog even op zich moeten wachten. Ik denk dat dit weer zoveel verschil geeft! Een frisse witte muur, heerlijk. En dan kunnen er ook weer wat mooie dingen aan de muur worden opgehangen.

Houdt dus mijn blog in de gaten voor nog meer veranderingen in ons huis! De volgende keer mag ik iets leuks weg geven in samenwerking met Cotton Balls.
Fijn weekend!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *