Cadeautips baby's eerste verjaardag

Al maanden ben ik aan het zoeken voor leuke cadeau's voor als Nore straks één jaar wordt. 1 jaar! Knijp me even. Hier de leukste tips voor zowel jongens als meisjes!

Nore wordt 19 maart alweer één jaar…ongelofelijk hoe bizar snel dit jaar is omgevlogen. Ze is veranderd van een klein baby’tje in al een echt dametje. Op de dag van haar verjaardag zal ik ook zeker nog wat posten, en er komt nog een speciale verjaardagsblog online met alle foto's van het feestje, maar tot die tijd kan ik jullie alvast inspireren met cadeautips. Want ik vind het niet normaal moeilijk om leuke en originele cadeautjes te vinden voor een 1-jarige, jullie ook?

Het jaar is voorbij gevlogen, ongelooflijk!

Nore geeft haar feestje over twee maanden en familie vroeg ons al wat ze als cadeautje kunnen kopen voor Nore. Ik ben eens gaan zoeken op internet naar een aantal geschikte cadeaus voor één jarige baby'tjes.

Houten groente speelgoed

Als het goed is krijgt Nore van haar pake en beppe een speelgoed keukentje. Niet diegene van de IKEA, maar een andere. Ik ben zo benieuwd. Daarom de keus voor dit houten speelgoed voor in het keukentje.

Setje voor keuken, HEMA € 15,79

Houten fotocamera

Zo gezellig, dit cameraatje. Als Nore deze zou krijgen, kan ze gezellig samen met mama fotograferen en foto's voor mijn blog maken hihi ;-) Ook vind ik deze camera super leuk staan in de babykamer.

Camera van Plan Toys, € 5,95

Maileg knuffelkonijn

Zeg Maileg en ik val al in katzwijm. Want jongens, wat zijn dat ongelooflijk schattige muisjes, dieren en poppenhuis meubeltjes. Niet te doen! Deze haas van Maileg zou ook zeker niet misstaan in de babykamer. En als Nore wat groter is, kan ze de haas overal mee naartoe nemen en aankleden.

Maileg konijn in zak, €23,95

Slabbetje Mushi

Wie zegt dat cadeau's alleen mooi moeten zijn? Praktische cadeau's kun je ook heel goed vragen op een eerste verjaardag. Zoals deze slap van Mushi. Nore heeft er nu maar ééntje, dus een tweede erbij is handig. Ideaal deze omdat ze het knoeien wat beperken :)

Mushi slabbetje via Kidsdeco, € 11,99

Vtech slaapjestijd schaapje

Een speelkameraadje voor overdag en een knuffel voor in de nacht. Dit schaapje speelt rustgevende melodietjes, zachte verlichting en helpt je kindje in slaap vallen. Dat lijkt mij ideaal.

Schaapjes slaapjes via Wehkamp, € 32,95

Stoffen bal van Konges Slojd

Met stip op 1, mijn favoriete merk voor baby's is toch wel echt Konges Slojd. Ik denk dat ik dit balletje voor Nore ga aanschaffen want ze vindt dingen die rollen erg interessant.

Bal via IloveSpeelgoed, € 9,99

Knuffeldoekje voor het slapen gaan

Ik weet niet hoe het met jouw kindje zit, maar Nore kan niet in slaap vallen zonder haar knuffeldoekje. Hoe leuk is deze groene van Liewood?

Knuffeldoekje Liewood, € 19,99

Prachtige quilt voor de babykamer

Niet alleen mooi om te zien, ook super fijn voor later. Tijdens filmavondjes, verstoppertje spelen, of gezellig samen onder te liggen op de bank. Quilt is uiteraard ook weer van Konges Slojd.

Quilt via IloveSpeelgoed, € 62,95

Wheelybug

Ik kreeg deze Wheelybug panda van Maurice tijdens mijn babyshower, en ik denk dat ik daar Nore binnenkort een groot plezier mee doe! Door de wendbare wielen is deze handig in gebruik en volgens Google laat deze geen strepen achter.

Wheelybug panda via Bol.com, € 69,95

Hip besteksetje

Een kindje van 1 eet iedere dag een broodje of een warme maaltijd. Dus mooi, en veilig bestek is dan echt een must. Dit setje is verkrijgbaar in meerdere kleurtjes.

Besteksetje via IloveSpeelgoed, € 6,95

Prentenboek over dieren

Last but not least, dit prachtige prentenboek. Dit boek misstaat zeker niet in een hippe meisjes of jongens kamer en leert kinderen kennis maken met het mooie dierenrijk.

Het Dierenboek via Wehkamp, € 25,99

Ik hoop dat ik jullie met deze tips inspiratie heb gegeven voor cadeautjes! Niet alleen leuk natuurlijk voor de eerste verjaardagen, maar ook gewoon zomaar. En voor ieder budget. Laat mij zeker weten als je dit soort blogs vaker wilt zien/lezen!

Liefs, Greet
Credits foto header: Maileg

Deze blog is niet gesponsord, daarom staan er ook geen linkjes in deze post. Alle merkjes staan vermeld en beschreven en foto's zijn afkomstig van de desbetreffende websites.


Reacties

Sanne 4 years ago

Die camera is heel leuk, maar op de website staat vanaf 3 jaar ;-)

Greet 4 years ago

Net als met ander speelgoed is het de bedoeling dat je er bij blijft. De camera bevat geen kleine onderdelen dus lijkt mij prima hoor! ;)

Manouk 4 years ago

Leuke blog, heb een aantal leuke ideeën opgedaan voor de eerste verjaardag van ons meisje! 🥰 wat gaat de tijd toch snel hè!

Greet 4 years ago

Hi Manouk, wat leuk! Ja het gaat zo bizar snel. Tegelijkertijd denk ik, stop de tijd. Maar kan ook wel uitkijken naar haar verjaardag. Alvast veel plezier met vieren! Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *