5x Budget woonaccessoires met Ali Express

Jullie kennen vast allemaal de site Ali Express wel. Dé site waar je goedkope spulletjes voor je huisdier, kindjes of je huis kunt vinden. Ik laat jullie de leukste items voor in huis zien en vertel een geheim.

Ik ga jullie een groot geheim vertellen. Iets wat je vast niet zou denken van ons huis, maar ons Cole and Son behang is niet echt! (huh?) Nee, ik bestelde het anderhalf jaar geleden toen ik op Ali Express zocht naar 'bomen behang'. Dat het behang zo echt zou lijken had ik nooit gedacht.

Het behang heeft mij maar 25(!) euro gekost en niemand die het tot nu toe opgemerkt heeft dat het nep is. Dat had je vast niet gedacht van mij ;-) ben er na al die tijd nog steeds zo blij mee. Maar daarvoor ben je hier niet gekomen. Scroll verder naar de 5 tofste interieuritems van Ali Express!

Knoopkussen maken?

Een tijdje geleden schreef ik een toffe blog over hoe jij je eigen knoopkussen maakt. Dit blog is nog steeds mijn best gelezen blog. Maar heb je geen zin om deze zelf te maken? Dan kun je via Ali deze aanschaffen:

Jungle home

Op zoek naar mooie wanddecoratie? Kijk op Ali Express. Prachtige illustaties van botanische bloemen, bladeren en meer. Als je zoekt op 'botanische prints' krijg je o.a. deze.

Goud in huis

Ik kreeg veel vraag naar waar wij onze badkamer kranen hebben aangeschaft. Deze hebben wij gekocht in een badkamerzaak, maar wow wat zien de kranen op Ali Express er goed uit. Neem nu deze gouden kraan: minimalistisch, strak en past helemaal bij de trend van nu.

Instant zomergevoel met deze tas

Je ziet ze heel veel tegenwoordig, van die mooie tasjes van stro of riet. Ik nam er eentje mee uit Bali. Maar als je niet zover gaat reizen dit jaar, biedt Ali de oplossing. Kijk naar deze mooie! Je betaalt er ongeveer 12 euro voor.

Planten aan je muur

En last but not least deze toffe plantenhangers voor aan de muur. Ik vind ze zo leuk! Gemaakt van sterk materiaal toveren ze iedere saaie muur om tot een blikvanger! Voor 11 euro al van jou.

Ik ben benieuwd naar jullie meningen! Bestellen jullie wel eens iets via Ali Express?

Dit betreft een informatieve blog en bevat geen product promotie.


Reacties

Kimberley - Homefreak.nl 5 years ago

Zo zie je maar weer dat mooi niet altijd duur hoeft te zijn. Ik wil ook al een tijd wat leuke woonaccessoires bestellen bij Ome Ali maar ik zie door de bomen het bos vaak niet. Misschien toch maar eens goed voor gaan zitten! Leuke post!

Pascale 5 years ago

Hi Greet, Er moet me iets van het hart. Ik ken Maaike van MyDeern en ik vind het erg dat ik zie dat haar prints door grote bedrijven 1 op 1 gekopieerd worden en ze daaraan nog geld verdienen ook. Ik vind het voor haar heel treurig als wordt gepromoot om haar kopieën ergens anders te kopen. De prints op de foto zijn van haar volgens mij en is niet het goedkope alternatief toch mag ik hopen want deze zijn gelijk aan het origineel.

Greet 5 years ago

Hé Pascale, ik zie het. Volgens mij zijn dat niet exact dezelfde prints, maar ze lijken er wel erg veel op. Ik zie het bij meerdere merken voorbij komen, net zoals de lampjes van Muuto die staan ook op Ali Express. Ik denk dat je mijn blog ook met een korreltje zout moet nemen, want alles wat uit China komt is tenslotte namaak en niet echt. Het is inderdaad treurig om te zien wat er allemaal verkocht wordt. Gelukkig zijn er ook leuke ontwerpen welke niet zijn nagemaakt. Bedankt voor je reactie.

Machteld @mach.s 5 years ago

WoW zou inderdaad niet zeggen dat niet het originele is. En een goeie butget tip 😊

Bente 5 years ago

Tof! Thanks voor de tips! Waar vind ik de tas online (zoekterm)?

Greet 5 years ago

Hé Bente, tof is deze hé? Je kunt de tas vinden als je zoekt op rieten tas/mandje. Succes!

Melanie 5 years ago

Super leuk!! Ik heb toevallig pas geleden de botanische posters besteld en verwacht ze deze week binnen. Ben heel benieuwd hoe ze eruit zien!!

Greet 5 years ago

Hi Melanie, wat goed zeg! Ben benieuwd naar je posters :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *