Greet van der Veen Interieur, styling en fotografie

Mijn Zuiver favorieten

Het Nederlandse merk Zuiver is een van mijn favoriete merken, zoals jullie misschien wel weten. Bij webshop MisterDesign vind je dit merk en vele andere design meubels. In deze post zet ik mijn favorieten uit de collectie van dit prachtige merk op een rijtje! Welk item is jou favoriet?

Lees meer

Mooi wonen met Dipty

Ik ben gek op online winkelen, zo gemakkelijk. Omdat ik fulltime werk heb ik minder tijd om alle woonwinkeltjes af te gaan dus zoek in vaak online naar mooie spulletjes. In deze blog deel ik een van mijn favoriete webwinkels met jullie, Dipty wonen. Benieuwd wat ik daar kocht? Lees snel verder!

Lees meer

Naar bed met Beddinghouse

Sinds wij in ons nieuwe huis wonen hebben we 's nachts vaak last van koude voeten. Brrrrrrrrr. Niet zo gek ook met zo'n oud huis uit 1930! Ik besloot op internet te kijken naar warme, winterse dekbedovertrekken voor de koude winternachten. Een eis, de kleuren moesten matchen bij onze muurtint. En ik vond een hele mooie, lees je mee?

Lees meer

Changes

Hoi allemaal! Daar ben ik weer, na een maandje klussen werd een blog weer de hoogste tijd. Het is voor ons bijna niet te geloven, maar we wonen alweer anderhalve maand in ons nieuwe huis! Een knus huis waar we het een en ander al aan veranderd hebben, zoals de haard moderniseren en frisse tinten toe te passen. Lezen jullie mee met de nieuwste veranderingen in ons interieur?

Lees meer

Good night sleep tight

Onze verhuizing is inmiddels alweer een paar weken geleden, wat gaat de tijd snel! Nadat we de woonkamer beneden zo goed als af hadden gemaakt stond de slaapkamer op de 'to do list'. Vandaag neem ik je mee in onze nieuwe, frisse slaapkamer! Lees je mee?

Lees meer

Tea is always a good idea

Nu de koudere herfstdagen weer zijn aangebroken drink ik steeds meer thee. Vooral theesoorten met spicy bites en gember zijn hier favoriet. Overdag drink ik vaak koffie om een beetje wakker te blijven op mijn werk, maar in de avond wil ik niet meer hyper zijn voordat ik ga slapen. Een tijdje geleden ontdekte ik een nieuw merk in thee, namelijk Fittea! Lees meer over dit hippe en gezonde theemerk!

Lees meer

I've got the music in me

Muziek. Ik ben er gek op! Gek op Jazz, R&B, en vooral een enorme fan van Coldplay. Toen ik het Zweedse merk Sudio Sweden ontdekte kon ik niet wachten om er een review over te schrijven. Lees meer over dit fantastische en vooral hippe merk voor oortelefoons!

Lees meer

De nieuwe houten vloer

Afgelopen woensdag onderging ons nieuwe huis een grote verandering. Ben je benieuwd naar deze metamorfose? Lees dan snel verder!

Lees meer

Ons nieuwe huis part two

Het is inmiddels alweer ruim een week geleden dat ik je vertelde over ons nieuwe huis. Een echt huis, met een tuin, 3 slaapkamers, een grote zolder en genoeg ruimte om helemaal los te gaan met de styling! Precies een week geleden kregen Maurice en ik de sleutel van ons nieuwe huis. Wat een spannend moment, ik was zo nerveus dat ik mijn cappuccino heb laten staan. Ik was nog nooit eerder bij de notaris geweest en ik vond het super officieel. Een mooi moment om stil te staan tijdens deze bijzondere momenten in ons leven. Maar genoeg over de notaris, want je wilt foto's zien! Work in progress.

Lees meer

Kleurenpalet nieuw huis

Nu ik jou ons nieuwe huis heb laten zien in een vorige blogpost vind ik het nu ook tijd om het kleurenpalet van ons huis te gaan delen! Een tijdje geleden deed ik via de vtwonen site mee aan een cursus; Back to School met stylist Kim van Rossenberg. Verassend was dat! Ik koos namelijk donkere kleuren uit, warme en rauwe materialen. Ineens was het lieflijke wat normaal gesproken mijn stijl is er helemaal af. Lees mee en kom er achter welke materialen en kleuren ik heb gekozen!

Lees meer