Greet van der Veen Interieur, styling en fotografie

Lancering nieuw interieurmerk Wown

Vandaag was ik bij de lancering van een nieuw interieurmerk! Ontworpen door 3 bekende bloggers en de spulletjes worden binnenkort verkocht bij Kwantum. Ben jij benieuwd naar de eerste beelden?

Lees meer

Kijkje in onze keuken

Onze keuken is een plek die ik nog niet eerder aan jullie heb laten zien. Toch is deze de moeite waard om over te bloggen. Ben je benieuwd naar onze Portugese tegels? Kijk dan gauw!

Lees meer

Ontmoet de Blogger | Flor

Yes! Er komen weer een reeks nieuwe 'Ontmoet de Bloggers' online! Deze dame kennen jullie misschien wel van haar toffe interieurblog Nordic Days? Meet Flor!

Lees meer

Hoe style je warme kleuren in huis?

Het was je waarschijnlijk al opgevallen dat ik mijn lievelingskleuren heb gevonden in huis. Donkerrood, plum en bruintinten zijn de kleuren die je op dit moment het meeste ziet in ons huis. Hoe combineer je ze?

Lees meer

Liefde voor Vitra

Na een jaar bloggen weet ik inmiddels welke merken mijn hart sneller laten kloppen. Lees in dit blog meer over mijn favoriete merk. Ik hoop dit jaar eindelijk de Eames bird te kunnen aanschaffen!

Lees meer

Onze werkkamer is af!

Eerder dit jaar deelde ik al eens een kiekje van onze werkkamer op Instagram; de blauwe muur. Maar hoe ziet het plekje er aan de andere kant van de kamer uit? Ik laat het je in deze blog zien!

Lees meer