Greet van der Veen Interieur, styling en fotografie

Tafel dekken met Pasen

Het is bijna alweer Pasen! Wat is het toch snel gegaan. Pasen is DE gelegenheid om los te gaan met allerlei styling in huis. Ben jij inspiratieloos of ben je benieuwd hoe ik mijn huis met Pasen decoreer dit jaar? Lees dan snel verder!

Lees meer

Hotspots Valencia

Tijdens het kijken naar onze vakantiefoto's bedacht ik mij dat ik jullie had beloofd om een blog te typen over onze hotspots in Valencia, so here it is! Ik ben heel benieuwd wat jij er van vind.

Lees meer

Review Menu Bollard lamp

Al maanden was ik op zoek naar een hippe lichtbron naast de piano, maar wat was het lastig om een lamp te vinden die paste bij de sfeer en styling die ik voor ogen had. Tot dat ik wel een heel mooi lampje vond op internet. Ben jij benieuwd welke? Lees dan snel verder!

Lees meer

Kinderkamer inspiratie

Hoewel ik zelf nog geen kids heb vind ik kinderkamers bekijken het leukste wat er is! Fantaseren over kleuren, materialen en verschillende printjes behang. Leuk! Heb jij wellicht inspiratie nodig voor je kinderkamer? Of is er een kleine op komst? Lees dan snel verder.

Lees meer

House of Products

Om onze nog ietwat kale nieuwe huis een beetje op te fleuren bestelde ik leuke spulletjes bij webshop House of Products. En ik ben heel erg enthousiast! Ben jij benieuwd welke? Lees dan snel verder!

Lees meer

DIY | Valentine's Day

Valentijnsdag is ook het juiste moment om speciale vrienden, familie of je liefde blij te maken met een mooie DIY. Simpelweg om te laten weten dat je om ze geeft, en het hoeft niet veel geld te kosten. Lees snel door!

Lees meer

Giveaway | HAY Dot Hero kussen

Hoera! Mijn Instagram pagina Style & Sugar bestaat alweer een jaar, hoera! Wat is de tijd snel gegaan zeg. In een jaar heb ik een bereik van 22.000 volgers opgebouwd en daar ben ik enorm trots op. Om dit te vieren kondigde ik al aan op Instagram dat ik een hele leuke verrassing voor jullie zou hebben. Deze mag ik nu eindelijk onthullen! Ik mag namelijk een prachtig kussen van HAY gaan verloten onder een van mijn volgers! Hoe LEUK is dat? Lees snel verder als je kans wilt maken.

Lees meer