Greet van der Veen Interieur, styling en fotografie

Giveaway | HAY Dot Hero kussen

Hoera! Mijn Instagram pagina Style & Sugar bestaat alweer een jaar, hoera! Wat is de tijd snel gegaan zeg. In een jaar heb ik een bereik van 22.000 volgers opgebouwd en daar ben ik enorm trots op. Om dit te vieren kondigde ik al aan op Instagram dat ik een hele leuke verrassing voor jullie zou hebben. Deze mag ik nu eindelijk onthullen! Ik mag namelijk een prachtig kussen van HAY gaan verloten onder een van mijn volgers! Hoe LEUK is dat? Lees snel verder als je kans wilt maken.

Lees meer

Kaat Amsterdam

Daar ben ik weer met een nieuwe blog! Ik laat je zien hoe ik met wat kleine veranderingen weer een andere sfeer neerzet in ons interieur. Dit keer met een paar mooie kussens en een stoer schapenvacht.

Lees meer

Trend: de ronde eettafel

Ronde tafels zijn weer helemaal terug van weg geweest! Op dit moment echt een ware trend. Ik laat je zien welke tafels je op dit moment het meest in de interieurwereld ziet en geef je tips om ronde eettafels te combineren in verschillende ruimtes. Lees je mee?

Lees meer

Verliefd op Muuto

Ik heb een nieuwe aanwinst in huis! Hij is handig, mooi en stijlvol. Ben je benieuwd naar mijn nieuwste aanwinst? Lees dan snel verder!

Lees meer

Giveaway | Poster van I love my Type

Op mijn Instagram kon je al een reactie achterlaten om deze prachtige poster te winnen van het merk I love my Type. Wil je graag deze beauty winnen? Je hebt nog tot vrijdag 20 januari om mee te doen! Lees snel verder.

Lees meer

Zondag inspiratie

Ik spendeer veel tijd door op Pinterest en zoek de mooiste beelden bij elkaar. Vandaag laat ik op deze lazy sunday de mooiste sfeerfoto's zien aan jullie. Droom je mee met deze prachtige interieurs? En krijg je ook zin om de boel weer te gaan veranderen? Ik heb in ieder geval zin om weer wat warmte toe te voegen in ons interieur.

Lees meer

Mijn Zuiver favorieten

Het Nederlandse merk Zuiver is een van mijn favoriete merken, zoals jullie misschien wel weten. Bij webshop MisterDesign vind je dit merk en vele andere design meubels. In deze post zet ik mijn favorieten uit de collectie van dit prachtige merk op een rijtje! Welk item is jou favoriet?

Lees meer

Mooi wonen met Dipty

Ik ben gek op online winkelen, zo gemakkelijk. Omdat ik fulltime werk heb ik minder tijd om alle woonwinkeltjes af te gaan dus zoek in vaak online naar mooie spulletjes. In deze blog deel ik een van mijn favoriete webwinkels met jullie, Dipty wonen. Benieuwd wat ik daar kocht? Lees snel verder!

Lees meer

Naar bed met Beddinghouse

Sinds wij in ons nieuwe huis wonen hebben we 's nachts vaak last van koude voeten. Brrrrrrrrr. Niet zo gek ook met zo'n oud huis uit 1930! Ik besloot op internet te kijken naar warme, winterse dekbedovertrekken voor de koude winternachten. Een eis, de kleuren moesten matchen bij onze muurtint. En ik vond een hele mooie, lees je mee?

Lees meer

Changes

Hoi allemaal! Daar ben ik weer, na een maandje klussen werd een blog weer de hoogste tijd. Het is voor ons bijna niet te geloven, maar we wonen alweer anderhalve maand in ons nieuwe huis! Een knus huis waar we het een en ander al aan veranderd hebben, zoals de haard moderniseren en frisse tinten toe te passen. Lezen jullie mee met de nieuwste veranderingen in ons interieur?

Lees meer