Greet van der Veen Interieur, styling en fotografie

5x budget Moederdag cadeautjes

Ik help je hierbij herinneren dat het bijna weer Moederdag is! Speciaal voor deze dag zocht ik 5 toffe interieuritems uit die lief zijn voor je portemonnee en voor je mama. Lees je mee?

Lees meer

Tips: haal de lente in huis

Het is lente! Hogere temperaturen in aantocht, wakker worden met fluitende vogeltjes en 's avonds langer licht. Ik hou er van! De lente is mijn favoriete seizoen. Lees snel verder hoe jij de lente met een paar simpele stappen in huis haalt.

Lees meer

Tafel dekken met Pasen

Het is bijna alweer Pasen! Wat is het toch snel gegaan. Pasen is DE gelegenheid om los te gaan met allerlei styling in huis. Ben jij inspiratieloos of ben je benieuwd hoe ik mijn huis met Pasen decoreer dit jaar? Lees dan snel verder!

Lees meer

Hotspots Valencia

Tijdens het kijken naar onze vakantiefoto's bedacht ik mij dat ik jullie had beloofd om een blog te typen over onze hotspots in Valencia, so here it is! Ik ben heel benieuwd wat jij er van vind.

Lees meer

Review Menu Bollard lamp

Al maanden was ik op zoek naar een hippe lichtbron naast de piano, maar wat was het lastig om een lamp te vinden die paste bij de sfeer en styling die ik voor ogen had. Tot dat ik wel een heel mooi lampje vond op internet. Ben jij benieuwd welke? Lees dan snel verder!

Lees meer