Interieuradvies

Omdat het altijd fijn is om te zien welk werk ik lever kun je op deze pagina informatie vinden over afgeronde projecten. Tevens ook de reviews van tevreden klanten.

Interieuradvies kinderkamers Alphen a/d Rijn juli 2020

Wat een ontzettend leuke uitdaging! Ik mocht drie kinderkamers inrichten in een nieuwbouwhuis te Alphen a/d Rijn. Een grote wens was warmte in de kinderkamers, eenheid. Ik was vrij in het maken van de keuzes, dus je ziet overal een 'Greet touch' terug. Zo zou ik zelf ook wel de kamertjes van mijn toekomstige kids willen!

Online advies Waddinxveen juni 2020

Deze klant wilde graag direct en snel advies dus zo kwam ze bij mijn online advies terecht. Een grote wens van deze klant was meer eenheid creeren, een scheiding tussen de speelhoek en de zithoek en advies met het maken van kleurkeuzes.

Super bedankt voor het mooie moodboard! Je hebt mij goed op weg geholpen

Dit was het moodboard wat deze klant kreeg na afloop van het online advies. Ze is direct aan de slag gegaan met het verven van de muur en de meubels zijn inmiddels besteld. Zo leuk!

Interieuradvies Hernen maart 2020

Voor deze klant heb ik een ontwerp gemaakt voor de woonkamer. Ze wilden graag eenheid, meer rust en een warme sfeer. Met behoud van de bank, kast en gordijnen heb ik een passend ontwerp gemaakt.

Je hebt ons erg enthousiast gemaakt en we kijken zo uit naar het eindresultaat!

Om meer warmte toe te voegen koos ik voor gouden materialen en accessoires, wol, verschillende stoffen en warme tinten. Het ontwerp is zeer goed ontvangen en de klant gaat zelf met de uitvoering aan de slag.

Samenwerking met Keukenmaxx (maart 2018) waarbij ik 6 dagen lang interieuradvies heb gegeven in een vestiging in Hoofddorp:

"Met erg veel plezier samengewerkt voor een project voor Keukenmaxx. Het doel was om klanten in de winkel te inspireren met een mooie presentatie van Style and Sugar. Dat is zeker gelukt en het was een hele goede aanvulling op het bezoek van de klant aan een keukenzaak. Het verhaal van Greet was zowel persoonlijk als inhoudelijk erg interessant. Daarnaast is Greet gewoon erg fijn om mee samen te werken, lekker makkelijk en nuchter."