Interieuradvies

Omdat het altijd fijn is om te zien welk werk ik lever kun je op deze pagina informatie vinden over afgeronde projecten. Tevens ook de reviews van tevreden klanten.

Interieuradvies Hernen
Voor deze klant heb ik een ontwerp gemaakt voor de woonkamer. Ze wilden graag eenheid, meer rust en een warme sfeer. Met behoud van de bank, kast en gordijnen heb ik een passend ontwerp gemaakt. Om meer warmte toe te voegen koos ik voor gouden materialen en accessoires, wol, verschillende stoffen en warme tinten. Het ontwerp is zeer goed ontvangen en de klant gaat zelf met de uitvoering aan de slag.

Wat anderen over mij zeggen

Interieuradvies in Wadenoijen, november 2019. Het resultaat met voor- en na foto's volgt nog:

"Greet, jij hebt me zeker goed op weg geholpen! Begin is gemaakt met het kopen van het vloerkleed en draadmand, erg leuk. Bedankt!"

Samenwerking met Keukenmaxx (maart 2018) waarbij ik 6 dagen lang interieuradvies heb gegeven in een vestiging in Hoofddorp:

"Met erg veel plezier samengewerkt voor een project voor Keukenmaxx. Het doel was om klanten in de winkel te inspireren met een mooie presentatie van Style and Sugar. Dat is zeker gelukt en het was een hele goede aanvulling op het bezoek van de klant aan een keukenzaak. Het verhaal van Greet was zowel persoonlijk als inhoudelijk erg interessant. Daarnaast is Greet gewoon erg fijn om mee samen te werken, lekker makkelijk en nuchter."