Interieuradvies

Iedereen loopt wel eens vast met zijn of haar interieur. Dat kan zijn met het kiezen van de juiste muurkleur, een vloer of bijvoorbeeld een nieuwe bank. Ik kan je helpen! Onderstaande pakketten zijn speciaal ontwikkeld om je te adviseren, ongeacht welk budget jij hebt. Wegens de huidige Corona pandemie is het ook mogelijk om alle pakketten via een online brainstormsessie te bespreken.

Online brainstormsessies- en basis adviezen

Online adviezen zijn op dit moment erg populair. De wachttijd kan oplopen tot 2/3 weken na het aanvragen van het advies. In de avonduren nu ook mogelijk, mail om je mogelijkheden te bespreken naar info@styleandsugar.nl

Uitgebreide adviezen en adviezen op maat

Uitgebreide adviezen en adviezen op maat kosten wat meer tijd. Na het boeken van het advies is het streven het plan binnen een tijdsbestek van 4 weken te presenteren, afhankelijk van de grootte van de woning.

Contact mij via info@styleandsugar.nl om een advies te boeken, tot dan!

Alle bedragen zijn inclusief BTW. Daarnaast zijn de reiskosten binnen een straal van 15 km vanaf Zwolle gratis, daarna bereken ik € 0,30 per km. Buiten 60 km vanaf Zwolle neem ik alleen uitgebreide adviezen en adviezen op maat aan. Hiervoor bereken ik ook een reistijdvergoeding.