Interieuradvies

Interieuradvies
Ik vind het bijzonder leuk om mensen te helpen met hun interieur en hen advies te geven. Je bent bij mij aan het juiste adres als het je niet lukt om van je huis je droomplekje te maken. Als afgestudeerd interieuradviseur (Interieur & Design Leeuwarden, 2012) en Social Influencer kan ik je helpen met al je vragen. Mijn interieuradvies bestaat uit twee verschillende categorie├źn, afhankelijk van je budget. Om je een indicatie van de kosten te geven vind je hier meer informatie.

Workshops
Ook geef ik workshops voor bedrijven op interieur- en social media gebied. Zo heb ik al interieuradvies mogen geven voor de Bijenkorf en workshops voor Keukenmaxx. Neem voor meer informatie of een passende offerte contact op met mij via info@styleandsugar.nl

Wat anderen over mij zeggen

Interieuradvies in Wadenoijen, november 2019. Het resultaat met voor- en na foto's volgt nog:

Begin is gemaakt met het kopen van het vloerkleed en draadmand, erg leuk. Bedankt!

Samenwerking met Keukenmaxx (maart 2018) waarbij ik 6 dagen lang interieuradvies heb gegeven in een vestiging in Hoofddorp:

"Met erg veel plezier samengewerkt voor een project voor Keukenmaxx. Het doel was om klanten in de winkel te inspireren met een mooie presentatie van Style and Sugar. Dat is zeker gelukt en het was een hele goede aanvulling op het bezoek van de klant aan een keukenzaak. Het verhaal van Greet was zowel persoonlijk als inhoudelijk erg interessant. Daarnaast is Greet gewoon erg fijn om mee samen te werken, lekker makkelijk en nuchter."