About

Hi, wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog!

Mijn naam is Greet van der Veen en ik ben dag en nacht bezig met interieur. Samen met mijn vriend Maurice en onze kat Jip wonen wij samen, sinds eind 2016, inmiddels in ons nieuwbouwhuis in Zwolle. In maart 2019 zijn wij ouders geworden van onze dochter Nore en in januari 2023 van onze zoon Ted. Mijn liefde voor styling, inrichting en woondecoratie begint al als klein meisje. Ik volgde een interieur opleiding, maakte veel moodboards, ontwierp mijn eigen huisstijl en droomde van een eigen woning. Mijn passie voor interieur is pas gegroeid toen ik ging samenwonen, ineens kon ik alles zelf uitkiezen. Wat een rijkdom! Mijn stijl is Scandinavisch, fris met een beetje kleur en niet teveel poespas. Liever een paar dure items dan tien tierlantijntjes.

Ik ben een echte huismus. Gek op thee, chocola en knus series kijken op de bank. Ik word mega enthousiast van mooie dingen, veel zien van de wereld en gezelschap van vrienden en familie. Mijn creatieve brein gaat de hele dag door en soms word ik gek van mezelf (Maurice trouwens soms ook hihi). Gelukkig kan ik die wilde ideeën en creatieve uitspattingen goed kwijt op dit blog en op Instagram.

Inmiddels ben ik fulltime werkzaam als interieur- en lifestyleblogger, als influencer op social media en ik geef ik ook interieuradvies bij je thuis. Op Instagram heb ik inmiddels 48.700 volgers. Er zijn cursussen bijgekomen, zoals mijn Style Your Home Masterclass en Style Your Socials. Wil je samenwerken, heb je een tip of een opmerking? Leuk, daar leer ik van! Stuur gerust een mailtje naar info@styleandsugar.nl
Ik hoop dat ik jou kan inspireren met mijn blog!

Liefs,
Greet

© Style and Sugar
KVK: 59532904
Zwolle, the Netherlands